Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie tylko pytam, z ciekawo

Podoba wam sie imie

Polecane posty

Wiktoria ? Pytam tylko z ciekawosci :-)

ze trzy lata temu było modne i juz tak przesiąklo , ze teraz mi sie nie podoba ;( mi osobiscie Majka sie podoba

Gość mamamia123
mnie średnio, ale grunt, że podoba się tobie

Dokładnie, dobrze że Tobie się podoba. Przynajmniej już wiesz jakie wybrać, nie to co ja.

Gość nie rozumiem jak
mozna nazywac zwierzeta ludzkimi imionami ;/

DObrze ze bede miec synka bo zadne żeńskie imiona mi sie nie podobaja..

Gość nie rozumiem jak
a ja od wielu lat wiem ze moj syn bedzie mial na imie wiktor... dla psa z ludzkich imion jeszcze rozumiem kuba np... maks, o też.

Gość nie rozumiem jak
diana tak, masz racje, szefowa mojej siostry ma suczkę Maję, jej matka Dianę, a moja szefowa ma dwa psy - Miecię i Zdzicha. szok!

Gość też mieszkam w bloku
moi sąsiedzi mają psa Maksa i suczkę Maję. Znajomi nazwali psa Filip (jamnik)

ja pytam tylko z ciekawosci, bo ostatnio slyszalam. Nie wybieralam , nie jestem w ciazy. A propo imion dla suczek , nie slyszalam imienia Wiktoria dla psa:-) Maks , Kuba,Sara, Tina itp tak , ale Wiktoria nie.Ktos tu sciemnia :-D ;-). Swoja droga ludzie nadaja ludzkie imiona psom , a potem sa problemy , bo sasiad tak dal suce lub psu :-0 Jakby nie mozna nadac jakiegos "psiego" imienia :-0 Co do Majek , ktos pisal ,ze wWiktoria bylo modne , byc moze . Ale chyba jednak nie tak modne jak Majka, ktore jest w czolowce juz od kilku lat .

Gość też mieszkam w bloku
cóż....ja swojemu szczurkowi dałam imię Kubuś :) co ciekawe reagował na nie więc na pewno znajdzie się ktoś kto nadał swojej suce imię Wiktoria. (można wołać wiki). Pamiętam nawet że za czasów podstawówki wszystkie zwierzęta szkolne miały imiona ludzkie. Był okres kiedy na podwórku co 2pies wabił się ludzkim imieniem

A pamiętacie, w "Czterdziestolatku" był pies i wabił się "Ugryź" haha to jest dopiero imionko :D

dla mnie nadawnie takich imion psom to glupota. Pol biedy ,ze ktos nadal , bo nie mial innego pomyslu , ale zeby potem drugi czlowiek musial sie wstydzic ,ze jego dziecko ma na imie jak pies :D Przeciez powinno byc odwrotnie!!! A nie ktos sie wstydzi , bo nadal ludzkie imie z kalendarza polskiego , a na osiedlu dwa, trzy psy o takim samym imieniu :-D Glupota !

Gość zMMnnvvvevev
Niech kazdy nazywa jak chce, ludzkim imieniem, czy nie... niewazne. Wazne zeby zwierze bylo dobrze traktowane.

Mnie sie bardzo nie podoba. A na Wiktorie był szał 10-12 lat temu. U syna w klasie (3 klasa) jest 5. :o

wiem :) , ja pisze ogolnie. Oczywiscie ,ze niech kzdy nazywa jak chce , wazne zeby zarowno dzieci jak zwierzeta byly dobrze ,godnie traktowne . Ale czesto bywa tak ,ze ktos podje imie dziecka, a drugi wysmiewa dla psa . To jest glupota. I zeby nie bylo , nie biore tego do siebie . Zapytalam z czystej ciekawosci :D

Gość gogollinka
Podoba mi sie ,ale dla jakiejs postaci historycznej. dla dziecka mi sie nie podoba,jest jak dla mnie strasznie pompatyczne. Na druhie imie -wspaniale sie nadaje