Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madalencza

Bylam ostatnio na dyskotece od pol roku i przerazilam sie

Polecane posty

Gość madalencza

A przerazilam sie tymi laseczkami co przychodza na balety, ok nie ejstem zazdrosna, wiem, ze zawsze beda kobiety piekniejsze ode mnie ale: jezu jak one tancza.. porazka :( My z koleznaka bawilysmy sie, szalalysmy na parkiecie, w koncu przyszlymy sie bawic, a te wypacykowane lalunie tanczyly jakby mialy paraliz, jakby sie ciagle zastanawialy jak wygladaja podczas tanca, zero luzu, totalne sztywniary

Gość madalencza
jakby w kazdym ruchu starly sie jak najpiekniej wygladac, jejku na balety sie idzie wybawic

Gość nieee...
na balety idzie sie po to zeby wyrwac faceta

Gość madalencza
nieee wiec czemu mimo, ze bylo tyle pieknych laseczek wypacykowanych to barman mimo tego chcial ode mnie numer, a nie zaczepial ktorejs z nich?

Gość nieee...
bo moze wczesniej kazda go splawila i ty jedna mu pozostalas

Gość alezallaska
zapewne barman to jakiś pasztet i te fajne go olały, więc uderzył do ciebie, bo widział, że z ciebie zdesperowany pasztet, normalne...

Gość madalencza
hehe :)

Gość madalencza
Ok posmialismy sie, ale wracajac do tematu, to dlaczego te dziewczyny nie moga sie po prostu wyluzowac, potanczyc poabwiac sie odstresowac normalnie tylko tancza tak jakby mialy kolek w tylku, boja sie pobawiac czy co?

Gość Kama1gjmd
Tez bylam w sobote z kumpela i bylo zaje

Gość Kama1gjmd
Bo boja sie spocic zeby im tapeta z mordy nie splynela haha

Gość madalencza
hehe cos w tym jest ;)

Gość madalencza
samotny romantyk hmm Szczecin, ale wszedzie sie takie znajda,wiec po co koniecznie interesuje Cie ta, w ktorej bylam :)

Gość nieee...
ja sie potrafie bawic ale to nie oznacza ze mam nie wygladac, poza tym po co robic z siebie jakas niewyzyta idiotke? faceci takich raczej nie lubia

Gość madalencza
nieee... Hmm nauka czytania ze zrozumieniem sie kłania. Otoż nie chodzilo mi o to, zeby robic z siebie jakas niewyzyta idiotke, ale zeby tak jak piszesz umiec sie bawic, potanczyc, a nie co krok uwazac na to jak sie wyglada, spinac sie, tanczyc prawie nie tanczac. Jesli te dziewczyny przy czyms dyskotekowam tanczyly jak do "Lady in Red" to wow, ale bardzo sie wybawily ;)

Gość nieee...
Jesli piszesz o czytaniu ze zrozumieniem to jeszcze raz powtarzam ze te dziewczyny nie przyszly tam po zabawe tylko po faceta.

Gość niech kazdyyy
sie bawi tak jak chce, jak ma ochote, nic ci do tego, a ty caly czas sie na nie patrzylas jak tancza, zajmij sie soba, ja mam to gdzies jak inne tancza nawet nie zwracam na to uwagi, typowe dla polakow, obczajke robia na innych a sami sa niby zaje***** naraaaaaaaaaaaaaaaaa zalosna jestes i pewnie zakompleksiona dlatego

Gość madalencza
niee... Mozliwe, ale jesli "na balety sie chodzi po to,zeby wyrwac faceta" to ja poszlam na balety po to,zeby sie pobawiac, takze nie kazdy tam idzie po to,zeby cos wyrwac, ale fakt, masz racje , bo niestety zdecydowana wiekszosc tak to pojmuje

Gość madalencza
samotny romantyk Nowa Huta? :(

Gość madalencza
niech kazdyyy Nie obczajalam ich caly czas, ale podczas prawie 4 godzin zabawy raczej trudno tego nie zauwazyc ;]

Gość Baleciara
Zapraszam do diany w kepicach fajna muza laski tez

Gość Baleciara
W woj pomorskim sa kepice