Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ua ua aa

Naprzemian kłujące jajniki tydzień przed okresem

Polecane posty

Gość ua ua aa

Strasznie kłują mnie jajniki, raz lewy, raz prawy. Czasem brzuch pobolewa mnie jak na okres, ale to jeszcze za wcześnie... co to może być? Jakiś torbiel czy coś? Ciążę 'raczej' wykluczam.

Gość ua ua aa
Co to może być? :(

Gość ua ua aa
No właśnie nie mam możliwości wybrać się teraz :/

no to my ci na to nie poradzimy,może chociaż spróbuj u lekarza rodzinnego,jeśli cię bardzo boli

Gość ua ua aa
Dzięki za odzew, może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość junn
a co ci da że ktoś ci wymieni możliwe przyczyny takiego kłucia? nie ma szans aby stwierdzić co jest powodem u ciebie. tylko lekarz pomoże.

Gość ua ua aa
Tak tylko chciałam zapytać, do lekarza pójdę, jak tylko będzie taka możliwość... Dziwne to kłucie jest ,teraz odczuwam w lewym, ukłuje i zacznie pulsować tak na 3-4 sekundy. Dość nieprzyjemne uczucie. Napisałam, że ciążę wykluczam, ale pomału zaczynam się zastanawiać...

Gość junn
znalazłam takie info: "Bóle w obrębie jamy brzusznej u kobiet zawsze należy różnicować pomiędzy przyczynami ginekologicznymi i pozaginekologicznymi. Jeśli ból rzeczywiście dotyczył jajników to przyczyny mogą być głównie zapalne np. ostre zapalenie przydatków. Ból jajników może także pojawiać się w fazie okołoowulacyjnej cyklu jajnikowego. Aby rozpoznać przyczynę konieczne jest przeprowadzenie badania ginekologicznego i ewentualnych badań dodatkowych np. USG dopochwowe."

Gość 10dziesiec
ciaza