Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam, jestem w kropce.Mam 19 lat(klasa maturalna) ,współżyłam z chłopakiem 16 i 17 kwietnia,czyli dziś mija 6 dni. Mam strasznie nieregularne miesiączki,ale od 2 miesięcy wysterują one co 27 dni,wychodzi na to,że spaliśmy w dni płodne i to bez zabezpieczenia, chciałabym wiedzieć czy mogę już wykonać test by rozwiązać swoje podejrzenia, dodam,że pomimo wieku nie byłabym załamana faktem, iż jestem w ciąży, dziecko to nie koniec świata, można je mieć a równocześnie skończyć szkołę,grunt to wiedzieć z kim się śpi i jakie mogą być tego konsekwencje..zastanówmy się nad tym co czują osoby,które nie mogą mieć dzieci, pozdrawiam i liczę na szybką odpowiedz;)

Gość Poczekaj do miesiączki
Wcześniej nie ma sensu roić.To że na opakowaniu jest napisane 6 dni to od zapłodnienia a nie od stosunku!Te 6 dni wypada właśnie w terminie miesączki

Gość evel1208
Ile jeszcze takich samych wątków zamierzasz założyć?!?

teraz z tym pytaniem przyszłaś tutaj?a pisałaś że jutro idziesz do ginekologa,po co ci więcej odpowiedzi?

Gość adinnaaaa
ciaza to nie koniec swiata? a jak masz zamiar utrzymac ewentualne dziecko? czy na garnuszku rodzicow?