Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wdepresji0we90

obawiam się, że jestem za stary i zbyt nieśmiały aby znaleźć kobietę

Polecane posty

Gość wdepresji0we90

Mam już 26 lat i nie mam w ogóle doświadczeń z kobietami. Gdy miałem 15 lat straciłem rodziców w wypadku i od tamtej pory opiekowali się mną ciotka z wujkiem którzy dali mi odczuć, że ich nie obchodzę i jestem gorszy. Udało mi się skończyć studia, mm pracę, ale dopiero niedawno wyszedłem z depresji. Przez tą depresję zamykałem się w sobie, byłem uważany za dziwaka. Teraz jest lepiej i chciałbym mieć kogoś ale boję się odtrącenia, nie wiem jak poderwać dziewczynę, czuję się jak ktoś gorszy. Owszem kobiety mi mówiły i mówią, że jestem przystojny, że mój charakter jest bardzo ok, ale pomimo tego ciężko mi w to uwierzyć. Lata lecą i obawiam się że mogę nikogo nie znaleźć bo przecież jest tylu facetów którzy są lepsi ode mnie więc po co kobieta miałaby wybierać kogoś takiego jak ja.

Gość a dlaczego uwazasz
ze są lepsi od Ciebie ? Masz niska samoocenę........ wyjdź do ludzi chociażby do głupiej kawiarni,zapisz się gdzieś na koło zainteresowań,i nigdy nie myśl że jesteś gorszy od innych kazdy ma jakieś zalety i Ty tez je masz tylko nie chcesz ich zauważać.... Uszy do góry jesteś młody,całe życie przed Tobą

Gość wdepresji0we90
czasem podglądałem ciotke jak masowała sobie piczke, wtedy waliłem, ale nie miałem odwagi zaproponować jej bzykania

Gość kot brytyjski
Nie jesteś za stary i nie jesteś w niczym gorszy od innych! Trzymam za Ciebie kciuki! Trzymaj się:)

Gość wdepresji0we90
Mam bardzo małego siusiaka tylko 12 cm jak stoi i krzywy jest.