Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rodzinkauqiow

sa tu mamy z 2 dzieci z roznica- 3lata ??

Polecane posty

Gość rodzinkauqiow

Hej ;) Czy sa tu mamy , ktore maja 2 dzieci z roznica wieku 3 - 4 lata >>> ?? Mam kilka pytan:)

Gość maaaaaaaaaaaaaaaaaaama
Ja mam :D Córka 3 lata :-) Syn - 2 tygodnie :-)

Gość są;-) ja jestem:)
synek 3 lata i 8 miesięcy córeczka 6 tygodni;)

Gość rodzinkauqiow
hehe gratulacje ;) Jeszcze za wczesnie chyba Cie pytac o wiekszosc spraw ;) ALe zapytam jako pierwsze: JAK SOBIE RADZISZ?:))))) Ja wiem ze sporo kobiet maja nawet dzieci rok po roku ale ja jak sie okazalo jestem w ciazy a mam juz coreczke 2,5 letnia :) Roznica wieku bedzie wiec nieco ponad 3 latka;) I tak sie zastanawiam czy sobie poradze.. i jak :) Mozesz cos napisac?:) Jak coreczka zareagowala na dzidziusia w domu?:)

Gość maaaaaaaaaaaaaaaaaaama
Sorki,że dopiero teraz,ale musiałam małego nakarmić :) Jak sobie radzę - hm.. jest dość cieżko,szczególnie nocą i rankiem,bo ja z natury jestem strasznym śpiochem i wstawanie co 1,5 jest jest dla mnie straaasznie meczące , ale mam nadzieję,ze to tylko jeszcze kwestai kilku dni :) Tak to nie jest źle :) Córeczka -- no pomimo wielu rozmów o tym,że teraz w domu będzie braciszek,itd to mała przyjęła go dość .. chłodno . Na początku skakała wokół niego całowała ale teraz widzę,że jest dość mocno zazdrosna . Jak ja albo mąż trzymamy go na ręce to ona od razu też chce na kolana,czy ręce co chwilami jest dość uciażliwe szczególnie jak jestem sama z dzieciakami . Niewiele tez pomaga angazowanie jej w czynnosci przy małym.. :(