Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ubrania z dobrego lumpa

pytanie do panów-czy lubicie oral jak dziewczyna jest nie do końca wygolona?

Polecane posty

Gość jerhferfvbgef
Ja lubię ogolonych mężczyzn. dziecko,facet po treningu nie śmierdzi siweżym potem :-) Stawiam na zbyt dobry wzrok i kłopoty z powonieniem u Ciebie :-) Miłęgo dnia życzę lubiąca smród,a brzydzaca się czytego,owłosionego wacka :-)

Gość Ja lubię ogolonych mężczyzn.
Nie jestem dzieckiem. Tak chcesz mi wmawiać, że nie wiem co dobre? Wiem. Nie sądzę żeby z wiekiem mi się to zmieniło. Niektórym się zmienia wręcz w drugą stronę. Zawsze mieli owłosione, a potem gładkie. Poza tym zważ na to, że na starość zdarza się, że ludzie łysieją sami z siebie w tym miejscu i nawet nic nie mogą zapuścić. Tak więc ty też kiedyś możesz nawet nie mieć wyboru.

Gość harry hairy
A ja jak zwykle polecam mase nowych filmów zdjęć itp. Filmy sa cywilne i te odważne...Każdy cos znajdzie. Codziennie nowe pozyscje. Zero reklam ściemy, wyskakujących okienek. Nie wierzysz sam sprawdź www.hairy.dzs.pl http://hairy.dzs.pl/ekskluzywne/hity-filmowe/

Gość gość
Ja lubię troche wloskow, przystrzyżone i zadbane. On 24

Gość gość
temat jest o kobietach a wy jak zawsze schodzicie do poziomu faceta,blee.

Gość gość
Najlepsze laski na hashnaked.com ! Faceci z #naked robią cuda! Wszystko całkowicie ZA DARMO! A przy tym brak reklam i spamu :) Nic tylko się rejestrować Kochani :)

Gość gość
co ma parę do włosków do rzeczy??? Aaaa, jasne, d u p k i zawsze znajdą coś, zeby strugać mądralę. Pytanie do kobiet, wolisz być kochana czy wygolona? A może qrwa, jedno nie ma nic do drugiego, tylko d u p k i tego nie wiedzą???

Gość gość 40
taką cipkę lubię najbardziej :)

Gość gość
ja wole kobietę niż cipkę. jak ktoś woli tylko cipkę, niech kupi lateksową, tam włoski nie rosną...

Gość gość
Najlepsze laski na hashnaked.com ! Faceci z #naked robią cuda! Wszystko całkowicie ZA DARMO! A przy tym brak reklam i spamu :) Nic tylko się rejestrować Kochani :)