Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta 40PoznaN

MAZ MNIE ZDRADZA DZIS DOSTALAM FOTKI OD DETEKTYWA:(:(:(

Polecane posty

Gość marta 40PoznaN

podejrzewalam od dawna, stal sie zimny, zawsze zbyt zmeczony na rozmowe, na seks, na cokolwiek....tylko praca i praca, ostatnio nawet w weekendy.tylko ze ta "praca"okazala sie byc jakas gowniara....:( gromadze dowody, puszcze go z torbami.wynajelam goscia ktory go sledzi od tygodnia.i juz dzisiaj, prosze, dostalam fotki. a jeszcze wiecej ciekawych rzeczy jest u niego na kompie...nawet nie wykasowal sobie rozmow z ta dziwa i ma jej zdjecie:(:(:(:( musze sie dzisiaj upic nie wyrabiam pocieszcie

Gość efhnbad
ile dałaś za detektywa???

Gość jezzzuuuu.
wrzuć foty :D

Gość 78rdfmnd
mądra z ciebie kobieta i odważna że wynajęłaś detektywa urządź go ,puść z torbami,lepiej wiedzieć na czym się stoi niż się łudzić i tak by odszedł pewnie kiedyś

Gość Serafina_90
Przykro mi, współczuję. :( Jednak masz rację, puść go z torbami i zacznij nowe życie szalonej, wolnej 40-stki. :) Nie wybaczaj przypadkiem zdrady! Szanuj siebie przede wszystkim.

Gość marta 40PoznaN
to znajomy wiec niewiele krzyknal 150zl za dzien. siedze i patrze na te zdjecia, i krew mnie zalewa.pocielabym jej te morde:( nie wrzuce tych z mezem, ale jej gebe z jego kompa moge wam sciagnac pokurwiamy na nia razem

Gość dfghjui90
ZADABAJ O SIEBIE PASZCZURZE TO I MAZ ZOSTANIE

Gość Magda285
Ile zapłaciłaś detektywowi. Ja muszę to zrobić i nie wiem czy mnie będzie stać.

"pocielabym jej te morde nie wrzuce tych z mezem, ale jej gebe z jego kompa moge wam sciagnac pok**wiamy na nia razem" a czemu na nia cisniesz? gdzie jej wina w całej tej sytiuacji? skąd wiesz że ona np w ogóle wie że sypia z żonatym?:D ją też może okłamywać np że jest rozwdnikiem.... a nawet jesli ona wiez ze jest znaty to i tk winnym jest tylko i wylącznie twój mąż ze zdradza.... że chciał zdradzać to już bardziej skomplikowane ale sam fakt zdrady obciąż tylko jego...:) tej lasce odpusc

Gość marta 40PoznaN
pisalam juz, znajomy wzial ode mnie 150zl ale mialam go do dyspozycji praktycznie caly dzien pod telefonem byl . nie wiem cena pewnie od miasta i agencji det.zalezy.no i od trudnosci sledzenia.

Gość marta 40PoznaN
nie dawalam zadnego linka na nk spadaj podszywie

Współczuje,mialam podobną sytuację,dobrze zrobiłaś,pość ch#ja z torbami,wiem ze boli i ze jest niewyobrażalnie ciezko.. ale zycze Ci duzo wytrwałości..:)

Gość Magda285
Jaki ma nos!!! Chyba to jakaś ruska.

Gość marta 40PoznaN
nie wiem nos ma normalny raczej na innych fotach wyszedl zwyczajny tu jakos swoatlo czy cos jej trabe zrobilo.nie wiem moze i ukrainka bede wiedziec wiecej za p;are dni

Gość marta 40PoznaN
jemu sie jak widac podoba....

Gość do marta
ale która to w koncu tak brunetka czy ta ruda?

Gość marta 40PoznaN
potwor nie potwor byle mial otwor i byl mlodszy od zony:/ta ruda

Gość mela,,
brzydactwo:o

Gość pirromannka
zawsze zastanawia mnie motywacja puszczenia z torbami niewiernego małzonka.... puszczenia rozumiem, ale te torby? :D może mi ktos wyjaśnić?

Gość fota juz tu byla
Cos tu nie gra, zdjecie tej dziewczyny juz bylo na kafeterii jakis czas temu .Chyba sie nie myle co?

Gość wiśnia59
Jest taka prawda , że jeśli w malżeństwie żle się dzieje to wtedy są zdrady i skoki na boki. Autorko, jeśli się nie mylę to mąż składał Ci przysięgę w trakcie ślubu a nie ta czy inna laska. Śmieszy mnie to że pretensje masz do dziewczyny , która moze nawet nie wiedzieć że facet jest żonaty, żona go zaniedbuje, nierozumie, niekocha i nie śpicie już od lat ze sobą. taką śpiewke mają panowie . Po 40-stce wali facetom druga młodośc, jak bedziesz mądra to sie zastanowisz czego sama chcesz i możesz wszystko osiągnąć, jeśli warto ratowac to małżeństwo - to ratuj, ale jesli nie warto to puśc go w skarpetkach , bo jeśli facet raz zdradzil to będzie to robił. Powodzenia.

Gość pirromannka
jest jeszcze taka porawda, że w malżeństwie może dziac się dobrze lub poprawnie, ale zdradzaczowi po prostu adrenaliny brakuje

Gość fgdruj6
nie ma takiego czegos jak miłość między kobietą a facetem. jest tylko milosc do dzieci