Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhmnjgnhgnvh

wysokie dziewczyny - ile powinny ważyć?

Polecane posty

Gość jhmnjgnhgnvh

mam 179 cm wzrostu i kompleksy nie z tego powodu, ale swojej wagi. ważę 73 kg i przez to wydaje się sobie być ogromniaaaasta. Widzę dziewczyny na ulicy, które są mojego wzrostu, ale są szczuplutkie i wyglądają ok. Ile powinna ważyć dziewczyna tak wysoka jak ja? Obstawiam -10 kg, czyli 63 kg. Co myślicie?

Gość azetcia
zgadzam się 63 kg ;)

Gość jhmnjgnhgnvh
no wlasnie tez tak sadze... gdybym byla nizsza, moglabym miec troche wiecej tluszczu, ale mysle, ze przy takim wzroscie trzeba byc naprawde bardzo bardzo szczuplym zeby wygladac ok. poki co nosze bluzki M i doły L, więc nie jestem jakaś gigantyczna niby, ale jednak wyglądam wg mojej oceny trochę jak zawodnik sumo.

Gość riguerhtuer
jakbys ważyła 63 to jak anorektyczka bys wygladała... powinnas ważyć ok. 67-8

Gość ilinnka19
ja mam mniej wzrostu bo 170 a waze 58 i dla mnie to dobra waga ( wygladam szczuplo)

Gość danilllo
ja mam 71kg samo,odchudzam się żeby ważyć 65kg ale czy będę wtedy wyglądać jakoś sczuplej to nie wiem ;) może jakby 60 było...

Gość danilllo
*tam miało być,że mam tak samo ;) w sensie wzrost,waga

Gość ja przy 168
Waże 75kg-to jest dopiero sumo... Jak ważyłam 60 też wyglądałam źle- jak suchar;-) ja myśle,że tu o proporcje chodzi- ale i tak nie wierzę,że wyglądasz źle!

Gość ilinnka19
ja wydladam nawet chudo wolałabym wazyc wiecej troche ,ale wtedy mam brzuch znowu ,wiec wole tak

Gość jhmnjgnhgnvh
czyli 67? w sumie 6 kg mniej niz teraz... nie wydaje mi sie, by to wystarczylo. dodam ze kiedys, jako nastolatka, wazylam 52 kg (bylam troche nizsza wtedy, powiedzmy ze 175) i wszyscy sie mna zachwycali, ze mam figure modelki. dlatego te 63 i plan na 10 kg w dol w 10 tygodni nie wydawal mi sie przegiety.

Gość jhmnjgnhgnvh
ale wiecie, niskie dziewczyny moga wygladac jak male urocze kuleczki jak im sie troche przytyje. jak jest sie tak wysokim jest inaczej. albo jest sie witka i modeleczka, albo wielka baba... jak taka kolumna...

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaczek
mam 177cm i ważę 73 kg, te twoje 63kg to mało realne,żeby utrzymać,owszem,ja ważyłam tyle,ale mnóstwo wyrzeczeń to wymagało,a teraz stwierdziłam,że pierdolę to :D także ta waga przy naszym wzroście myslę,że jest normalna

Justyna Stolarczyk mamy niemal identyczny wzrost i wagę i ja też nie wyglądam jak anorektyczka.Mam duzy biust i to nie dlatego, że karmie piersią w tej chwili ale tak z natury:)

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaczek
56 kg przy tym wzroście to niedowaga,więc nie promuj tu anoreksji,nie każdy musi wyglądać jak szczaw

a sorry Justyna ja mam 1,70 wzrostu a to duzo mniej od Ciebie:) Przy 1,70 -55 kg to nie jest niedowaga!

Gość wysokaaaa22222
ja mam 176cm gdy wazylam 68 czulam sie i wygladalm super:):) teraz mam 75kg i diete od dzis robie zeby uzyskac chocby 70kg:)) takze nie ma sie co przejmowac masz idealna wage:) i DLUUUGIE NOGI!!!!!!!!!!!!

Gość mam 178
kiedy sie ostatnio wazylam to bylo 63 kg, teraz mysle ze przytylam kg lub dwa i czuje sie zwykle jak babochlop :(

Gość abcdefgkobieta
no i oczywiście Justyna Stolarczyk ma niedowagę, nie wierzę, ze nie wygląda jak anorektyczka...

Gość abcdefgkobieta
no ok, jeśli w stopce to Ty to faktycznie wyglądasz normalnie ;)

popieram Justynę- mam 176 i 57 kg. Troszkę więcej niż ona, ale też nikt mi nie powie że mam anoreksję :)

Ja ja... Waga wcale nie musi swiadczyc o tym czy ktos jest chudy czy gruby. Na ja nie mowie ze 150 kg to chudzinka, ale mysle ze granice wagi normalnej powinny byc rozbierzne przynajmniej na 15 kg

Gość jhmnjgnhgnvh
a osoby, ktore maja te 1,75 i wiecej i ważą ponad 70 kg jak się czują? mi moj facet mowi, ze jestem piekna, mam idealny brzuch, piersi itd, ale ja przeciez widze... mam wieeeelki tylek, gigantyczne nogi i ogolnie wygladam ciezko. mysle, ze nikt szczerze by mi nie powiedzial, ze jestem szczupla. najblizsze okreslenie to byloby "w normie" (bo fakt faktem ze nadwagi nie mam, nawet ja to widze - moje cialo dziala dobrze bedac tak otluszczone jak jest). gorzej z estetyka :)

Gość Antosia20
Ja mam 178cm, 20 lat. Jestem z natury szczupla, ale przy zaniedbaniu (zlym odzywianiu i braku ruchu) kilogramy idą w górę. Wtedy tyję w biodrach i udach (gruszka). Od tygodnia jestem na diecie i ćwiczę bo chcę dojść do wagi sprzed 3 lat - 56kg. W ciągu ostatniego roku przytylam ostro i waga doskoczyla do 67kg. Nie podobalam sie sobie - duzy tylek i uda i cisnące spodnie w rozmiarze 38. Rozne ludzie maja preferencje - mozna powiedziec ze wygladalam dobrze. Bo nie bylam tez gruba, wciąż szczupla. Teraz ważę 60kg i już jest coraz lepiej. Polecam skakanie na skakance i hula hop.