Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojjciecc

Czy test zrobiony po południu jest wiarygodny?

Polecane posty

Gość ojjciecc

Z tym że sytuacja jest nietypowa, moja partnerka nie ma miesiączki od prawie 2 lat (dziecko ma ponad roczek) i jeszcze jest karmiona piersią. Obawiam się że mogliśmy wpaść jakieś 2 mies temu, (to są moje i partnerki przeczucia bo objawów nie miała nawet podczas pierwszej ciąży) teraz troszkę większy apetyt i inny brzuch jak to ona mówi chociaż ja tego nie widzę. Jesteśmy w dość dużym konflikcie i nie odzywamy się, wiem tylko że zrobiła test po południu i wskazał jedną kreskę czy w takich okolicznościach jest on wiarygodny tym bardziej po południu? btw. zadzwoniłem do wróżki i ona stwierdziła że jest w ciąży sam nie wiem co o tym myśleć. ( nie mam możliwości uzyskania informacji od niej teraz a czuje że może kłamać) czy miała któraś z pań doświadczenie że popołudniowy test okazał się mylny?

Test dwa miesiąca po ewentualnym zapłodnieniu nawet robiony z moczu innego niż poranny jest wiarygodny. "btw. zadzwoniłem do wróżki i ona stwierdziła że jest w ciąży" To zdanie jednak sugeruje iż jest to prowokacja. :classic_cool:

Gość ojjciecc
jaka prowokacja? A takie pytanko czy to że nie miesiączkuje ma wpływ na wynik?

Gość oojjciecc
bo już raz byłem okłamany z ciążą i teraz jestem ostrożny, a jeszcze takie pytanko jak by w miejscu do tego wskazanym zamiast moczu nalać odrobinę wody to by wskazał jedną kreskę czy nic?