Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hm, jak myslicie?

Komu zaproszenie papierowe?

Polecane posty

Gość hm, jak myslicie?

Dziewczyny czy świadkowej, i rodzeństwu, z którym nadal mieszkam powinnam dać zaproszenie papierowe na ślub i wesele? doskonale są w temacie ślubu z tego względu, że wiele mi pomagają. Więc nie wiem?

Możesz, to miły gest. Ślub i wesele pochłaniają dużo pieniędzy, ale to nie będzie przecież duży wydatek (kilka zł).

Gość poliglotttta
Ja bym się źle poczuła, gdybym nie dostała papierowego zaproszenia. Poza tym to fajna pamiątka:)

Gość hm, jak myslicie?
Nie no pewnie, że wydatek żaden, ale po prostu się zastanawiam czy zaprasza się w ten sposób też domowników. Właśnie wysyłam listę gości do druku i tak się zastanawiałam:) dzięki.

My zarówno na ślub, jak i teraz na komunię dziecka, dajemy zaproszenia nawet najbliższym [nasza córka zamówiła nawet dla nas zaproszenie, żebyśmy mieli pamiątkę :) ]

Gość abcdefgkobieta
oczywiście, że powinnaś dać - my dawaliśmy zaproszenia nawet rodzicom, choćby po to żeby mieli na pamiątkę. gdyby mi ktoś tylko słownie powiedział, że mogę przyjść na wesele a nie dostałabym oficjalnego zaproszenia to poczułabym się zlekceważona :)