Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mołotow

Dziewczyny chodzące w sukienkach i na boso

Polecane posty

Dziewczyny - czy zdarza się Wam tak chodzić, jak jest ciepło ? Jestem mężczyzną i powiem że ładna dziewczyna w sukience i na boso jest mega-kobieca i seksowna. Chyba nie ma bardziej kobiecego wyglądu. Taka delikatność i dziewczęcość. To pasuje tylko do kobiet - sam zawsze chodzę w butach i to krytych i ze skapretami (łącznie z latem) większość facetów tak już ma. Natomiast jestem za tym żeby ładne dziewczyny pokazywały swoje stopy jak tylko jest dostatecznie ciepło. Co roku latem widuję takie dziewczyny wcale nie żadko - często widzę np. parę ON-w krytych butach i dżinsach, ONA w sukience i na boso. Jak latem z grupą znajomych chodzimy na ogniska w plenerze to też praktycznie wszystkie dziewczyny są boso i w sukienkach, podczas gdy my faceci wszyscy w krytych butach i dżinsach. Spójżcie na te ślicznotki, nie sposób się im oprzeć: http://www.city-feet.com/static/galleries/766/sample1.jpg http://www.city-feet.com/static/galleries/354/sample2.jpg http://www.city-feet.com/static/galleries/667/sample3.jpg http://www.city-feet.com/static/galleries/761/sample1.jpg http://www.city-feet.com/static/galleries/737/sample2.jpg

trzecia fajna :) w moim typie. Przyznam, że jeszcze nie widziałem dziewczyn chodzących po mieście na boso, ale widok całkiem fajny.

O tak, trzecia bardzo fajna, taki typ "leśnej czarodziejki". NIech się rzecz jasna wypowiadają osoby obu płci: dziewczyny - czy zdarza się Wam chodzić w sukienkach i na boso ? faceci - czy też tak jak ja lubicie widok takich dziewczyn ?

Gość kilkiji
na boso nigdy:/ stopy chyba by tego nie wytrzymały... No i całe brudne;/ Wyjatkiem jest oczywiście plaża:)

Gość hfsruukjht
a wiesz ile narkomanów wyrzuca swoje zakażone igły albo chusteczki z krwią na chodnik? Akurat centrum miasta to ich strefa

Sporo dziewczyn chodzi boso i się tym nie przejmuje. Nie mówię że koniecznie akurat po mieście ale np. na łące albo w lesie.

Gość hfsruukjht
a czym się przejmować najwyżej złapiesz hiva albo hcv, ja na klatce schodowej znalazłam brudne igły

Gość kilkiji
Nie znam takich dziewczyn i do nich nie należę. Dla mnie to dziwaczne i trochę hmmm... nierozsądne tak chodzić na boso. Nawet na łące, w lesie - kamienie, gałązki, jak chodzić delikatnymi stopami tak bezpośrednio?? Nie jestem Cejrowskim;p A do ogniska to już sobie zupełnie nie wyobrażam.

Gość Wojtek C.
Mi się zdarza, wyskoczymy na kawe smyku? :D

No właśnie takie dziewczyny kierują się raczej fantazją a nie jakimś sztywnym "rozsądkiem", często są wyluzowane. Ja jak już pisałem jestem facetem i zawsze chodzę w krytych buciorach i skarpetach pod spodem, po prostu moim zdaniem to pasuje tylko do dziewczyn. Te dziewczyny ze zdjęć nie pozowały, na prawdę chodzą boso.

Gość yukkita
szkło, pety, psie kupy, ślina - nie dziękuję nie będę po mieście boso chodzić

Gość hfsruukjht
nie radzę zwłaszcza na skwerach w centrum tam mają punkty zaopatrzeniowe

Gość hfsruukjht
poza tym takie chodzenie po asfalcie może skutkować tym że stopa zrobi się szeroka jak łopata

Ja nie mówię żeby się wykłucać. Nie jesteście w stanie zrozumieć że facet lubi jak dziewczyny chodzą w sukienkach i boso ?

Gość traklalalal
jej a probowales kiedys chodzic na boso? bo juz pomijajac fakt samej higieny, to ja nawet po gladkim asfalcie nie ujde na boso, bo to strasznie rani stopy a co dopiero gdzies w lesie... paranoja jakas... zalozycielowi tematu radze sprobowac takiej przyjemnosci, bo zeby to urzeczywistnic to chyba trzeba miec skore na stopach jak na krokodylu aby ten bol wytrzymac!

Chociaż nie zgodzę się z tym lasem do końca. Jak wyjeżdżam do znajomych do domku w lesie to tam latam po lesie na boso :P Na plaży i łące też o ile są to "dzikie" plaże i łąki. Na takich "uczęszczanych" wiadomo co może nam wejść w stopę.

Gość hfsruukjht
ah te męskie fantazje, jak nie anal, to łażenie na bosaka, co jeszcze?

Traklalalal - nie próbowałem i nie mam zamiaru. Pisałem już że uważam że to tylko dla kobiet. I o co w ogóle taki raban robisz ? Po prostu wystarczyło odpowiedzieć że nie lubisz czy coś i tyle, bo Ci tak nie wygodnie.

Gość hfsruukjht
a niby dlaczego dla kobiet, myślisz że nas nie podniecają takie rzeczy? lubimy męski striptease, facetów na bosaka też, rozbieraj się, ściągaj skarpety

Gość traklalalal
uwazam ze jesli sprobujesz, ja nie mowie teraz ze od razu masz do pracy na drugi koniec miasta na bosaka naginac, tylko ot zwyczajnie, na powdorzu, dzialce, czy tez na plenerowym ognisku zdejmiesz na chwile te buty i urzadzisz maly spacerek, to diametralnie zmienisz zdanie o dziewczynach ktore tak robia, no ja rozumiem, ze moze ci sie to wydawac seksowne, ale to jest do czasu, albo zmienisz zdanie gyd przeanalizujesz jakie zagrozenia czekaja na stopy, albo gdy sprobujesz... bo moim zdaniem na takie spacerki to moga sobie pozwolic albo kobiety z bardzo niezadbanymi stopami, ktore maja na nich zwyczajnie zrogowaciala skore, albo wyjatkowe twardzielki.

Sam nie mam zamiru i lubię jak dziewczyny tak chodzą. Musicie z tego powodu tak histeryzować ? Zrogowaciała skóra, niezadbane stopy ? To wasze zdanie. Ja znam dziewczyny które (może nie w mieście) ale po łące lubią chodzić boso i mają ładne zadbane stopy. Natomiast ja wolę chodzić w butach i skarpetach, bez nich czułbym się głupio. To moje zdanie, wasze już też znam. Nie wystarczy po prostu napisać tak/nie i dlaczego ? Tylko zaraz wjeżdżać na kogoś za jego zdanie ? Czy kogoś obraziłem ?