Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dqwdqwdqwdqddwqdqw

Wstyd mi za to ,ze rodzina mojego faceta

Polecane posty

Gość dqwdqwdqwdqddwqdqw

Jest za PiS-em , ma zasciankowe poglady bardzo nie raz, nie jest tolerancyjna np dla ludzi o innym kolorze skóry itd i o zgrozo jego matka wychwalała tv trwam :O Ja mam zupelnie przeciwne poglądy i jak z nimi czasem przebywam i słucham o ich opinii na jakiś tam temat to nie mogę tego wytrzymać :O chce z nimi zyc w zgodzie ,ale na tyle tematów sie z nimi nie zgadzam... Np dzisiaj stwierdzili ,ze ,, dbanie o prawa zwierzat to głupota bo trzeba sie raczej zajać ludźmi nie zwierzętami ".. albo było w tv o jakiejs dziewczynie co umarła po operacji plastycznej to stwierdzili ,ze zaslużyła na ta śmierć bo była głupia

Gość dqwdqwdqwdqddwqdqw
a musze sie z nimi widywać czasem bo mój facet mieszka z nimi jeszcze nic im na to nie mówię ,ale jak np sie oburzają ,ze z facetem nie idziemy do koscioła ,albo włączą tv trwam to mnie krew zalewa

Gość pirromannka
to popracuj nad sobą, bo zejdziesz na zawał... póki co widzę, że w tobie dokładnie tyle chęci do kompromisu co w zmurszałym pniu

Gość dqwdqwdqwdqddwqdqw
idę na kompromis bo to jakoś znoszę ,ale wkurza mnie to ich zacofanie.. i jak można oglądać tv trwam ? masakra :O

Gość Ganta
Kompromis to obustronna chęć. Autorko nie musisz z nimi przebywać.

Gość maturks4
kIEDY WLEZIESZ MIĘDZY WRONY - Musisz krakać jak i one. No to ci współczuję. Ja bym wiała z tej znajomości. Facet wychowany w takim środowisku musiał sporo z niego przejąć. Będziesz miała "wesołe" życie...

Gość dqwdqwdqwdqddwqdqw
na pewno nie bede krakać jak one i nie mam zamiaru..

Gość dqwdqwdqwdqddwqdqw
Ganta- dopóki jestem z moim facetem musze

Gość dqwdqwdqwdqddwqdqw
bo czasami nie mam wyboru i muszę przyjechać do niego bo mieszkamy w innych miastach ,a on nie zawsze może do mnie.. poglądow za bardzo od niech nie przejął ,ale też z nimi nie dyskutuje za bardzo zreszta taka dyskusja podejrzewam ,ze do niczego by dobrego nie doprowadziła

Gość pirromannka
i jak można oglądać tv trwam ? masakra spróbuj kiedyś odłozyc na bok animozje i posłuchać uważnie stacje rydzyka nadają zupełnie w innym klimacie, zarówno duchowym jak i politycznym niż bravo girl i tvn wtedy wybierzesz póki co zaślepia cię niechec do tego stopnia, że nie przyjmujesz informacji tam zawartych

Gość dqwdqwdqwdqddwqdqw
pirromannka- z przymusu słuchałam razem z nimi i wcale mnie nie przekonała... poza tym sam fakt ,ze stacja nalezy do rydzyka jest dla mnie wystarczajacym argumentem a tvn lubie choć może niektorym ten kanał się wydaje mało ambitny ,ale to jest typowo rozrywkowa stacja ,a takich tez potrzeba poza tym tvn uczy tolerancji , a nie dyskryminuje mniejszości

"poza tym sam fakt ,ze stacja nalezy do rydzyka jest dla mnie wystarczajacym argumentem" oraz "poza tym tvn uczy tolerancji , a nie dyskryminuje mniejszości" Więcej pytań nie mam 🖐️

Gość pirromannka
sam fakt ,ze stacja nalezy do rydzyka jest dla mnie wystarczajacym argumentem i na tym twój bład polega kiedyś miszkałam z babcia słuchająca non-stop radia maryja na full siłą rzeczy słuchałam i da się wyłowić sporo ciekawych pogladów, punktów widzenia, opinii to jest własnie nauka tolerancji w tvn masz miałki bełkot poprawnosci polityczno-unijnej wyłącznie

Gość dqwdqwdqwdqddwqdqw
no owszem tvn tez ma swoje głupie programy jak ,, rozmowy w toku" ,ale niektóre wg mnie warto obejrzeć czy są to ,, fakty" czy jakiś lekki serial bo przynajmniej dobieraja dobrych aktorów a jak juz pisałam to jest stacja rozrywkowa , czasem lubie poogladac też np discovery ,ale nie non stop

Współczuje ci zwłaszcza w kwestii tolerancji i opieki nad zwierzętami. Starsi ludzie często właśnie tacy katolicy tak mają. Niby wiara i tak dalej, a pokazują tylko nienawiść. Dla mnie bardzo dobrze, że w końcu ktoś zamyka tą telewizję. Kościół to niech zajmie się modlitwą i biednymi, a nie mieszać się w politykę.

Gość musisz to olać bo cie krew
zaleje. wiem cos o tym. mam podobnych tesciow. na faceta tez uwazaj bo czym skorka za mlodu.... itd na pewno to kiedys wyplynie.

Gość crackinck
początki są trudne, ale da się oswoić

Gość crackinck
tylko najpierw postaraj się obiektywnie zorientować, co Twój wybranek przejął uwierz, w życiu codziennym, zwykłym może się okazać, że jest do nich bardzo podobny

Gość radze ci bardzo dobrze
zastanowic sie nad tym zwiazkiem. Jestem stara mezatką, mamy dorosle dzieci i powiem ci- podobienstwo rodzin wspolmalzonkow to BARDZOE WAZN!!!! i niedoceniana prez mlodszych ludzi) sprawa. To beda dziadkowie twoich dzieci. Wspolne swieta, urocystosci. Moze opieka nad jego rodzicami na stare lata, moze wspolne mieszkanie. Moj maz ma na szczescie podobne poglady do moich i to nas pardzo cementuje, ulatwialo wspolny punkt widzenia na wychowanie dzieci chocby. Akurat od takiej rodziny, jak tego faceta wialabym jak najdalej ( choc przeciez sa ludzie,ktorym by odpowadala, bo o tych samych pogladach). W zwiazku najbardzoiej wazne jest zrozumiuenie, szacunek, wspolne tematy. Co innego byc toleracyjnym wobez pogladów OBCYCH ludzi, a o innego czuc jednosc partnerem i jego rodziną,Bez tego jest bardzo ciezko, jesli nie beznadziejnie!!

Gość radze ci bardzo dobrze
powtórze - nigdy, przenigdy bym sie w to nie pakowała. Facet przeciez bedzie kochac i sznowac rodzicow, a wiec ich sposób myslenia, to normalne, tego nie zmienisz.Nie dogadacie sie. na pocatku moze namietnosvc przewazy, ale jak beda dzieci, jak trzeba bedzie wobec nich przedstwic wspolny front wychowaczy - karkołomne .