Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie różowa kokardka

Ona przystawia się do mojego faceta.

Polecane posty

Gość nie różowa kokardka

Do bloku w którym mieszka mój facet (sam) wprowadziła się dziewczyna. Niby chciała się zapoznać, niby nikogo tutaj nie zna. Ale od jakiegoś czasu ewidentnie na niego leci, ciągle go zagaduje to na facebooku, to zdobyła jego nr telefonu, to zaprasza na kawę. Mam tego dosyć. Ona wie, że on jest zajęty i wie też, że dobrze się nam układa. Denerwuje mnie to, że laska sobie ze mną pogrywa. Facetowi ufam, ale wiadomo strzeżonego Pan Bóg strzeże. Jak jej dopiec i jak ją zniechęcić do zarywania mojego faceta?

Gość nie różowa kokardka
nikt nie pomoże?

Gość najpierwww to
pogadaj z nim, to on ja powinien olewac i nie zwracac na nia uwagi, jak go zaprazazala na kawe powininen jej powiedziec ze ma dziewczyne i itd

Gość bahbalahhsbgs
Z jednej strony rozumiem ta dziewczynę bo jak ktos.ci sie spodoba fantazjujesz o nim itd to cie nakręca sama jestem w takiej sytuacji ze podoba mi sie zajęty facet ale nie bd do niego zarywac bo ma dziewczynę i trudno była pierwsza nie bd rozwalac czyjegoś związku zeby pozniej np ona cierpiała bo wiem ze wszystko wraca i kiedyś ktos mógłby mi odbić mojego faceta dlatego nic z tym nie zrobie tylko u mnie jest jeszcze jedna sprawa on ponoć mowil.mojemu znajomemu ze jakby sie trafiła jakas inna dziewczyna fajna itd i by chciala z znim być to by zostawił tą swoją to jest hamskie no ale cóż i tak nie okazuje mu ze mi sie podoba trudno zajęty facet to niewidoczny facet zapamietajcie to laski !!!!!!

Gość byla kochanica
Kolejna "mądrość". Dlaczego niewidoczny skoro go widzę i mi się podoba?

Gość qaytreuj
nienawidze takich suk co sie przystawiaja do zajetych :o gdyby mnie to spotkalo, bez wahania poszlabym do tej lasi 'porozmawiac'

Gość bahbalahhsbgs
No kurde dziewczyno bo on jest zajęty po co masz kogos ranić jak możesz znaleźć sobie tez fajnego faceta ale wolnego po drugie kiedyś zobaczysz bd stara brzydka mąż cie zostawi dla innej młodszej która bd tak samo mówić jak ty

Gość byla kochanica
Jaki zajęty skoro oni nie są ani małżeństwem ani nawet nie mieszkają razem?

Gość qaytreuj
ten temat to przestroga dla niektorych, bo wiecie, moze akurat trafi wam sie taka dziewczyna ktora bedzie tylko krzywo sie patrzyla ale sie nie odwazy sprzeciwic, ale jak ktos mojego pokroju wam sie trafi to.. coz :)

Gość najpierwww to
i wlasnie taka dziewczyna co by poszla z tamta niby porozmawiac tak naprawde sie poniza, facet to widzi i tamta jeszcze zyska

Gość byla kochanica
Dziewczyna to nie żona. Poza tym co to za dziewczyna skoro nawet nie mieszkają razem. Może jej się tylko wydaje że jest jego dziewczyną a facet wolny i sie sam marnuje

Gość bahbalahhsbgs
Po twoim nicku wnioskuje.ze bylas kochanka ta gorszą tą drugą i co podobało ci sie to.ze bylas tylko do dupczenia ze juz tak powiem ;/nie lubię takich lasek bez skrupolow nie.myślą o czyjejś krzywdzie tylko o sobie

Byla kochanico, nie szukaj usprawiedliwien. Podrywanie zajetych facetow nie jest fajne. Inna sprawa, ze facet sam powinien nie dac sie poderwac :)

Gość byla kochanica
Najpierw popracuj trochę nad ortografią, a później czepiaj się nicków:)

Gość byla kochanica
Calluna79 Dla mnie ten facet nie jest zajęty

Gość bahbalahhsbgs
Jestem na komórce i jakie słowo mi wyskoczy na t9 to leci nie patrze czy jest poprawnie napisane ;) po drugie co to za problem nie masz juz argumentów to czepiasz sie ortografii hah po trzecie nie tylko ja do ciebie sie zwracam ;) po czwarte jestes.zwykła kurwa z takimi do gazu i żyło by sie wszystkim lepiej ;)

Gość kjdlksjdlkjs
autorko a ty mieszkasz z chlopakiem? powiem ci z wlasnego doswiadczenia ze ten kto napisal wyzej ze stracisz jesli pojdziesz z nia porozmawiac ma 100% racji, chlopak zobaczy ze jestes zazdrosna i ponizasz sie dla niego nie tedy droga choc szczerze przyznaje ze nie wiem ktoredy :) moze sprobuj ja jakos zdyskredytowac w jego oczach, jakas plotka albo cos podobnego tak czy siak takim sukom mowimy nie !

Gość kjdlksjdlkjs
aha, ok juz wiem ze z nim nie mieszkasz, wielka szkoda, musisz sie pozbyc suki podstepem

Gość NoweŻyciee
Przeczytaj sobie część tego wątku. Zaczęło się od zarywania i skończyło się na zerwaniu. Ale mój facet (teraz eks) poszedł na te umizgi. Teraz jestem wolna i z każdym dniem szczęśliwsza http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5162562 strzeżonego Pan Bóg strzeże, to raz, ale przede wszystkim lojalność. Jeżeli jest lojalny, nigdy nie zrobi nic przeciw Waszemu związkowi

Gość byla kochanica
Życzenie innym śmierci jest nieakceptowalne w mojej kulturze cywilizacyjnej więc wybacz ale nie będę już odpowiadać na Twoje posty.

Gość bahbalahhsbgs
Ojej ales ty mądra ;) po prostu wiesz ze mam rację ale.boli cie to bo jestes ta złą;)

Gość byla kochanica
Głupia jesteś i tyle ale na to już nic nie poradzę

Gość bahbalahhsbgs
Tak tak jestem glupia bo nie podoba mi sie twoje podejście do takiej sytuacji

Gość byla kochanica
Jakie moje podejście? Mieszka nieżonaty facet sam w mieszkaniu. Ja mieszkam niedaleko. Podoba mi się więc staram się do niego zbliżyć.

Gość najpierwww to
co to za facet, ktorego obca kobieta wyrwala ze zwiazku, to samo zrobi tej nowej.jego ex nic nie traci

Gość najpierwww to
byla kochanica jesteś zwykłą ścierą.

Gość bahbalahhsbgs
Czemu nie możesz zrozumiec tego ze on ma kogos nieważne czy to jest żona czy dziewczyna po prostu jest zajęty i trudno trzeba sobie odpuscic po co budować związek na czyims nie szczęściu ? Mi by było glupio tak chociaż jak napisalam wyżej podoba mi sie zajęty facet ale co zrobie trudno sie mowi

Gość byla kochanica
Sorry ale dopóki nie ma ślubu ani nawet nie mieszkają razem to ciężko mówić że on jest "zajęty"