Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Euzebiusz Kowalski

Laska 10/10

Polecane posty

Gość wróż1
zdesperowana bo widzisz na jednej wyszlas w tych blond wlosach jak ruska z burdelu ,a na tym drugim jako brunetka jak osoba o turecko-arabsko-mongolskich korzeniach ;)

Gość 1231243124
Popatrzcie na daty - fotkę Blond dodała później niż Uśmiechniętą Brunetkę.

Gość ten caly autor tego topicu
musi chyba ZDZ nie lubic....

Gość HMS..SCVC...Petard
oceniamy ( czasami bardzo dobitnie), ale nie wyzywamy na wstępie od tanich kurew...

Gość rewwwelkaaa
Nie jestem ZDŻ. I nie musiałam wklejać foty. Po prawej stronie są jej inne zdjęcia, dziewczyneczko.

Gość wróż1
zdesperowana nie wiem moze masz nawet jakiegos żydowskiego przodka, chociaz na tych fotkach tego nie widac, widze odlegle korzenie mongolsko-tureckie

haha, bo jestem kobieta o wielu twarzach. skad przeswiadczenie ze pisze na pomaranczowo i sie komplementuje? masz jakis przeswietlacz wpisow po ip? czy po prostu to jest niemozliwe zeby ktos na tym forum napisal cos milego? (za co dziekuje)

Ja bym w życiu nie pomyślała że to ta sama osoba! ta brunetka co ktoś teraz wkleił jest naprawde bardzo ładna, nawet podobna troche do mojej kuzynki, tylko ladniejsza :D a ta w blond...no już sie wypowiedziałam :)

Gość wróż1
zdesperowana w sumie to juz lepsza jestes jako dziwka z burdelu w blond wlosach ;)

Gość wróż1
ta brunetka ma bardzo specyficzna urode, jako wroz widze odlegle korzenie mongolsko-tureckie(byc moze nawet tatarsko-oguzkie)

Gość HMS..SCVC...Petard
Ja tam żydowskiego przodka nie widzę...a skoro ja nie widzę to znaczy że go tam nie ma, ale faktycznie domieszka orientu jest. Krym, Kaukaz, albo tamte rejony:D

Gość Ano Ni M
zdesperowana, jesteś ładna, nawet bardzo ładna kto twierdzi inaczej ten chyba zazdrości fakt że na tym zdjęciu blond wyglądasz na , może nie tyle dziwkę, co taką francę, wredną sukę co nie zmienia faktu że nawet jako blondyna jesteś ładna mam nadzieję że częściej się uśmiechasz niż robisz taką wredną minę

Gość wróż1
tez raczej nie widze żydowskiego przodka u niej, Żydówki sa piekne, a tu widac urode specyficzna, Jennifer ma fajna żydowską urode , juz jej to pisalem i zgodzila sie z ta obserwacją

Gość mi sie ŻDŻ
bardzo podoba i powiem Ci ze dobrze Ci w blondzie, lepiej niz w czarnych, twarz masz ladna, maleeha ma twarz meska, Ty bardzo kobieca, mi sie podobasz i pisze to jako kobieta :) pozdrawiam i nie przejmuj sie, brzydkich ludzi zazdrość zżera

Gość HMS..SCVC...Petard
Jennifer ma typową żydowską twarz- to fakt:D Dopiero w tym momencie się zreflektowałem:D

Gość wróż1
i zobacz jak bardzo Jennifer kreci facetow na cafe

Gość Ano Ni M
Jennifer twarz ma przeciętną, za to niezłe ciało Ale stwierdzić że ma piękną buzię to przesada pociągła, długi nos

Gość wróż1
Jenny ma i ladna twaz i boskie cialo

Gość Ano Ni M
najwidoczniej gusty są różne

Gość HMS..SCVC...Petard
Mnie osobiście nie kręci. aczkolwiek muszę ci przyznać rację co do żydówek. niektóre są naprawdę śliczne. co do ZDŻ obstawiałbym wschodnią część Ukrainy. Od Doniecka na wschód. Pracowałem w tamtych rejonach i musze ci powiedziec, że nie widziałem tam brzydkiej dziewczyny. Na 100% ma domieszkę z tamtych stron. Ewentualnie Krym ( ale nie kałmucja), w ostateczności Gruzja. Co ty na to ZDŻ?

Gość wróż1
Gruzja na pewno nie, predzej Armenia lub Adegeja, widze jednak u niej odlegle korzenie mongolskie byc moze po mongolskiej nawalnicy jak przetoczyla sie przez polskie ziemie, ale mozliwe tez bialoruskie i mołdawskie

Gość HMS..SCVC...Petard
Własnie miałem dopisać- Armenia :)

Gość wróż1
widze tez u zdesperowanej jakas Helge i Helmuta wsrod dawnych przodkow