Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedyto bedzie

Co zrobić żeby on oszalał?

Polecane posty

Gość kiedyto bedzie

Co zrobić żeby on oszalał? Niedługo szykuje mi się służbowe spotkanie a po nim dla rozluźnienia= imprezka. Będzie wiele osób, ale co najważniejsze będzie ON. Chciałabym zrobić na nim piorunujące wrażenie, chciałabym, żeby oszalał tego wieczora na moim punkcie. Nie planuję nic więcej oprócz flirtu i kuszenia go. Chciałabym owinąć go sobie wokół palca, pragnę żeby prawił mi komplementy i fantazjował o mnie w samotne wieczory. Poradźcie mi co takiego powinnam zrobić żeby wypaść stylowo, kobieco ale i pobudzić JEGO zmysły. Dodam, że oboje jesteśmy po 30-tce, zwykle zachowujemy się bardzo służbowo, jedynie na tego typu imprezkach pozwalamy sobie na takie zachowanie. Macie jakieś pomysły?

Gość prosze za drzwi!!
nie no parodia!!!!

Gość pytaczka kaczka
zaproponuj mu trojkata. moj oszalam kiedy mu powiedzialam ze mnie to bardzo podnieca

Gość śmiszny student ;)
LSD w cherbacie powinno załatwić sprawę .:)

no jak sobie na takie cos pozwalacie to chyba juz wiesz co powinnas robic..... yy?? Poza tym jestes kobieta wiec chyba potrafisz kokietowac...

Gość kiedyto bedzie
Oczywiście wiem jak kokietować, jak się zachowywać ale chodzi mi raczej o dopracowanie szczegółów. W stylu: spódnica czy obcisłe spodnie, jeśli spódnica to mini czy raczej dłuższa, mocny dekolt czy poukrywać co trzeba i pozwolić wyobraźni pracować? Pozwolić mu przejąć inicjatywę, tzn. żeby to on zrobił pierwszy krok (na tej imprezce), czekać aż się dosiądzie, poprosi do tańca, czy raczej to ja powinnam szukać tego kontaktu? Może to głupotki i rzeczy oczywiste dla nas, dla was, ale w sytuacji kiedy zależy mi na tym żeby totalnie go zauroczyć , już nie wiem co robić. Dodam, że cały ten "flirt" trwa już od dłuższego czasu i po imprezce następuje powrót do rzeczywistości i służbowe relacje między nami. Mam już tego dosyć, tzn. odczuwam pewien niedosyt, chciałabym także w pracy z nim poflirtować, chciałabym żeby podszedł czasami, powiedział coś miłego, głupiego, sprośnego. Mam kolegów w pracy, którzy tak właśnie robią, jest wesoło, pożartujemy i wracamy do swojej pracy, on zaś przychodzi tylko wtedy kiedy ma jakiś problem, coś potrzebuje itp. W zasadzie to zwraca się z tym do moich współpracowniczek, chyba, że ich nie ma to wtedy uderza do mnie. Parodia jakaś.

Gość kawwwwwka
Po co się wysilać. Facotwi się nie podobasz dlatego tak się zachowuje. Tylko się ośmieszysz na tej imprezie, jak będzie odwalać takie numery i na siłe próbować zwrócic na siebie uwage. Kobieto miej trochę godności !

Gość goska287
A ja mysle ze skoro jej zalezy to powinna powalczyc, faceci czasami sami na poczatku nie wiedza ze czegos chca

Gość kawwwwwka
Faceci nie lubią namolnych, uganiających się za nimi kobiet. Jak mu się podoba to sam zadziała. spokojna głowa. Męzczyzna nie odpuści tak szybko kobiecie, na której mu zalezy.

Gość goska287
nie mowie za ma mu machac dupa przed nosem ale jakies dzialania moze podjac, a faceci czasami sa niesmiali

Gość fddgfghgjjhk
żalosna desperatka, facet po 30tce to poleci oczywiscie, ale nie na ciebie tylko na seks

Gość oszalejje ajka c
pomajtaj mu diamentową karta

Gość kawwwwwka
Cytuje "Co zrobić żeby on oszalał?" "Chciałabym owinąć go sobie wokół palca, pragnę żeby prawił mi komplementy i fantazjował o mnie w samotne wieczory". Jak kobieta podoba się mężczyznie to nie musi nic szczegolnego robić aby on zwariował na jej punkcie. nawet w worku po ziemniakach będę dla niego najpiękniejsza. Autorka postu sama pisze ze facet ją zlewa w pracy, trzyma na dystans. więc raczej wszystko jasne.

Gość goska287
ale napisala ze chce go sobie owinac wokol palca

Gość dziś na pomarańczowo
zwyczajnie zaciągnij go w końcu do łóżka, jak masz taką na niego ochotę i po kłopocie. niby baba po 30stce, a zachowujesz się jak durna małolata "o Boziu, niech on coś zrobi, niech się zakocha, niech za mną biega" głupota kompletna. facet takie rzeczy robi tylko wtedy, kiedy mu na kobiecie ZALEŻY. nawet jakby był nieśmiały, to już kilka okazji było, żeby go lekko ośmielić, a może nawet i bardziej. skoro on nic z tym nie robi, tzn., że mu się nie podobasz (niekoniecznie fizycznie, może nie pasuje mu Twój kurewski lekko charakter flirciary i kokietki, cokolwiek warci panowie takich bab nie lubią). a że na firmówkach jest flirt? no i co z tego? z braku laku i kit dobry.

Gość znawca,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
..mają tutaj rację , niektórzy, że potrzydziestce to czym "innym" musisz go czarowac. Powiedz mu wprost, że masz niego ochotę, powiedz, że to bedzie TYLKo epizod ( lub że nie bedzie), iii...popuść mu szpary, a zobaczysz, że oszaleje.;)

Gość kawwwwwka
dzis na pomaranczowo - podpisuje się pod tym co napisałas obiema rękami. Autorka postu lepiej niech zainwestuje w znajomosc z kims kto ją doceni bez tych wszystkich śmiechu wartych ceregieli :)

Gość znawca,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
"dziś na pomarańczowo"------:) ))))))))))))) - samo sedno;)🌻

Gość kiedyto bedzie
Może macie i rację...nie wiem, trochę inaczej to odbieram, ale taki kubeł zimnej wody przydał mi się. Nie owijając w bawełnę...mam na niego ochotę, ale nie jestem taka łatwa. Jeśli dopuściłabym do tego, to przypuszczam, że byłby to nasz pierwszy i ostatni raz. Pewnie nie pozostaje mi nic innego jak czekać na rozwój sytuacji, poczekam, bo taką też mam naturę, nie narzucam się facetom, ale będzie mnie skręcać w środku jak będę czekać aż dosiądzie się do mnie, zaprosi do tańca.

Gość feromony działaja na ludzi
a co zrobic żeby przestał szalec :)

Gość uranowy John
Zamiast kombinować z długością nogawek i głębokością dekoltu, powinnaś postarać się zrobić na nim wrażenie swoją osobowością. Biorąc jednak pod uwagę co wypisywałaś w tym temacie (interesują Cię sprośne gadki w pracy i jednorazowy seks), raczej nie masz szans, gdyż w odróżnieniu od Twoich innych kolegów-kokietów z pracy, akurat ten kolega wydaje się być facetem całkiem rozsądnym. Czyli nie interesują go biurowe jednorazówki.

@ kiedyto bedzie 23:32 "Co zrobić żeby on oszalał? (...) Macie jakieś pomysły? - Tak. Na imprezie, podejdź do Niego i ze wszystkich swoich sił - kopnij go. Oszaleje. Z nadmiaru zdumienia/złości/wściekłości ale to nie ważne. Ważny jest efekt. A ten będzie "murowany"! --> Na pewno Cię zauważy. I zapamięta. Na długo. Po takim zachowaniu w przyszłości - w biurze - będzie Ci poświęcał dużo więcej uwagi niż dotychczas. Będzie Cię cały czas obserwował. Co o tym myślisz? Dobry pomysł? _________________________

Jak się facetowi nie podobasz lub jesteś dla niego zwykłą koleżanką to żadna kokieteria nic nie zdziała. On będzie miał tylko satysfakcje że Ci się podoba a Ty będziesz wkurwiona. Wiem to z własnego doświadczenia. Co z tego że super laska kręci się wokół mnie jak dla mnie jest ona tylko koleżanką, nic do niej nie czuje i choćby staneła przede mną nago nie owinie mnie wokół palca.

Gość kiedyto bedzie
Ha. I już po imprezce. Może jeszcze nie oszalał, ale wyjaśniliśmy sobie kilka kwestii. Jestem taka podekscytowana, spać nie mogłam, ciągle o nim myślę. Najchętniej to wczoraj zaprosiłabym GO do siebie, ale NIE! Nie mogę być taka, bo mnie oleje. Zapytałam go dlaczego tak się zachowuje w pracy, a tak podczas imprez i w zasadzie go rozumiem. Oboje jesteśmy w stałych związkach, więc jeśli nasze flirty z imprez przeszłyby na grunt biurowy to byłaby już ogromna sensacja!!! Firma zatrzęsłaby się od plotek. A tak pobajeruje mnie na imprezach i znów wyłącza się. Kręcę go ale nie wie co dalej z tym zrobić, chciałby czegoś więcej, ale ma kobietę. Boszsze jakie to wszystko trudne.