Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgjgjhgjhgjhgjhgjhgjhgjhj

w trakcie poronienia,juz drugi dzien

Polecane posty

nosze martwy zarodek od tygodnia, wczoraj zaczelam plamic na brazowo, dzisiaj leci mi juz krew z takimi malymi tkankami, ale nie wali ze mnie krew jak to inne tutaj opisuja, boli troche jak na okres, tak ze nie wiem czy to sie jescze rozkreci i dostane mocniejszego krwawienia i silniejszych bolow?czy to tak bedzie krwawic po malu, bo jutro do gina na echo czy juz sie oczyscilo a jak nie to w czwartek na lyzeczkowanie,czuje sie teraz jak bym miala okres tylko ze mniejszy,czego mam oczekiwac?bo jak czytam na forach ,to powinnam tutaj z bolu umierac a krew powinna strumieniami ze mnie leciec, to jak to jest?

Gość przeszlam to i
Zadzwiwia mnie Twoj spokoj i decyzja spedzenia tego czasu na necie. Ja bym byla na twoim miejscu w drodze do szpitala bo powoli zaczyna sie cos nie milego.. Mam nadzieje, ze nie jestes sama w domu.

a dlaczego mam jechac do szpitala?przed chwila rozmawialam telefonicznie ze swoim ginem,normalnie natura powinna sama usunac martwego zarodka i tak wlasnie zaczyna sie dziac, kiedys nie bylo lyzeczkowania tylko kobiety ronily same, jestem sama w domu i nie panikuje bo co ma byc to bedzie, juz dosc sie napanikowalam, teraz jestem tylko tym wszystkim zmeczona, mam tabletki przy sobie tak ze moze troche pomoga, w tej chwili mnie nie boli, jezeli wytrzymalam bole porodowe to i ten tez powinnam wytrzymac, denerwuje sie tylko tym ze to tak dlugo trwa

Gość hehe, a mój to chłop
kobiety kiedyś roniły same, albo umierały z powodu zakażenia wewnątrzmacicznego przy poronieniu zatrzymanym, gdzie obumarły zarodek gnił .. jesteś o krok dalej od tych kobiet (kiedyś), bo wiesz, że jesteś w ciąży, ale obumarłej - one nie wiedziały, że ich ciąże się zatrzymały ... nie namawiam do jechania do szpitala, jesteś w kontakcie z lekarzem, wiesz, co ma być, myślę, że dostaniesz silniejszych skurczy, to się rozkręca dopiero, bądź przygotowana z tabletkami przeciwbólowymi.