Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darula333

Bardzo duży problem z okularami!

Polecane posty

Gość darula333

Od dawna noszę okulary. Osttnio - jakiś tydzień temu musiałem iść po nowe okulary do optyka (nowe szkła i oprawki.) Wszystko byłoby dobrze, ale kiedy dziś odbierałem okulary zobaczyłem, że dziwnie na mnie leżą - są takie fajne, ale nie pasują do mojej twarzy. I teraz niewiem co mam robić. Kilka razy próbowałem zmienić fryzurę, żeby pasowała do okularów, ale nic. Te okulary są troche olbrzymiaste na moją twarz. Pomocy, co mam zrobić, czy mam udać się do optyka, aby mi te okulary jakoś wygiął lbo coś takiego, żeby mi bardziej pasowały? I jeszcze jedno! Jak mam się pokazać przy ludziach, przy całej klasie, przy rodzeństwie? Oni mnie z pewnością wyśmieją i stanę się pośmiewiskiem dla wszystkich. Pomocy! Doradźcie coś! Muszę coś z tym zrobić, Darek PS. Nie dodawajcie głupich komentarzy.

Gość darula333
optykiem jest super mamuśka po 50, czy moge jej powiedzieć ze jest śliczna?

Gość darula333
kto włamał się na moje konto?

wymień oprawki. Te które kopiłaś wystaw na allegro lub spróbuj oddać do optyka i dopasuj do szkieł nowe oprawki

Gość to wcześniej nie widziałeś
jak wygladasz w tych oprawkach? Przerzuć się na soczewki i po problemie..

Gość darula333
up

Gość Berbec
soczewki to dobra sprawa sama noszę. Można kupić na tydzień na miesiąc na trzy miesiące na pół roku lub na rok wygodne i są takie których nie trzeba ściągać na noc. Noszę takie na trzy miesiące koszt 50 zł

Gość OPTYQ
Darku jeżeli źle się czujesz w nowych okularach możesz spróbować znaleźć inną oprawę i spróbować wymienić okulary. Ważne aby średnica oprawki większa, tak aby była możliwość pozsotawienia starych szkieł. Jeśli nie lubisz okularów spróbuj korzystać z soczewek kontaktowych. Pozdrawiam OPTYQ Lublin

Gość sdsdds
10:58 [zgłoś do usunięcia]darula333 kto włamał się na moje konto? HAHAHAHAHAHAHA LEŻE :d