Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tam jedna zouza

Czy jest tu ktos kto zarabia 5-7 tysiecy / mc - i wiecej?

Polecane posty

Czy mozecie odp. na kilka pytan? :) Co robicie? Pracujecie w zawodzie? Ile czasu zajelo Wam dojscie do tych pieniedzy? Ja mam 35 lat, ale chce cos zmienic w moim zyciu, zmienic zawod, nauczyc sie czegos nowego :)

mam paru kolegów którzy zarabiaja w okolicach tego: 1. licencjat z informatyki, na umowe o prace podpisywana co pol roku na czas okreslony - 6tys zl na rekę 2. w zagrnaicznej firmie w dziale logistyki jako prawa reka kierownika działu zarabia na umowe o prace ponad 3,5 zl ale jak ma wyjazdy z grnaice to wyciąga miesiecznie ponad 5-tys zl. 3. technik-informatyk na umowe zlecienie w duuuuzej firmie telekomunikacyjnej ponad 7tys 4. przy obsludze i naprawie jako mobilny technik elektronicznego nadzoru więzniów (tzw obroze na nogach) - ok 5tys miejsce pracy warszawa.

Gość pytskaaaa
moi znajomi (2 facetów obydwoje mają firmy zarabiają ponad 10 tyś mają 27 i 29 lat moj kuzyn prawnik w dużej korporacji 8-10 tyś ma 33 lata

Gość pytskaaaa
w Krakowie

Gość pytaczele
z jakiej branzy te firmy?

Gość tak jestem...
Zarabiam na etacie jako majster budowlany i mam działalność na niej zarabiam na analizach statystycznych Mam 34 lata ukończyłam dziennie matematykę licencjat a później zaocznie budownictwo ogólne inżynier W pracy na etacie chłopaki mi mówią per mistrzyni, taki zwrot grzecznościowy Na początku po dziennych robiłam jako sprzedawczyni w warzywniaku przez 4 lata :O W lipcu z Wierą jedziemy na miesiąc na Krym. Wiera to moja siostra stryjeczna z Kijowa. Już się ugadałyśmy przez telefon na weekendzie. Ja nie znam ukraińskiego a ona polskiego. Od tygodnia dzwoniłyśmy do siebie i się zgadały :D Trzy lata temu jebnełam w wakacje do Władywostoku. :D Palneło mi pojechalam do ruskiej ambasady wyrobiłam wize w pracy wziełam bezpłatny i w drogę! :D Tydzień pociągiem jechałam :D W Bajkale pływałam :) Przygoda jak chooj :D Przepraszam, nie na temat piszę ale jestem tak podekscytowana, no doczekać do lipca muszę. Musiałam komuś się pochwalić. Cała naprzód! Ku nowej przygodzie! :D :D

Gratulacje :) (do kolezanki powyzej) A jakie macie zawody i jak wygladala Wasza droga kariery? Ja poki co mysle o nauczeniu sie jak robic strony www i zdjeciach z wesel

Gość Mikimikitikirikiiiii
Ja nie ale mój mąż zarabia 6 tys na rękę jest programistą, pracuje w firmie marketingowej ja natomiast wyobraźcie sobie, że przez rok byłam nianią i zarabiałam - 2500 na rękę na miesiąc, serio bardzo bogata rodzina -a ja wykszt pedagogiczne, więc płacili jak widać nawet za niepozorną pracę można dostać dużo teraz zarabiam tyle samo ale w całkiem innej branży

Gość xxtelenkaa
moj kolega,30 tys/msc pilkarz:)

Gość mnbvcxzsdfg
Mam kilka parkingów strzeżonych. Po opłatach zostaje mi jakieś 9-10 tys.

Pilkarzem nie mam szans zostac, slawna wokalistka tez nie :) Macie jakies pomysly?

Znajomi mają piekarnie, mają baaaardzo duże dochody, kolega ma swój motel, stację paliw, myjnie, jakąs fabrykę. Kuzyn pracuje w firmie zajmującą się budową basenów, kierownik - 5 tys/msc, kuzynka kosmetyczka w bardzo luksusowym gabinecie coś ok. 6 tys

Pomysly na zmiane zawodu? Bo zeby inwestowac w wlasne fabryki, parkingi - trzeba cos (duzo) odlozyc... ;)

Biznesu nigdy nie prowadzilam i poki co nie mam na inwestycje - najpierw trzeba na czyms dorobic :)

niekoniecznie. z urzedu pracu rok temu było 20tys bezzwrotnej pozyczki o ile utrzymasz firme minimum rok. ponadto na 2 lata jesli pierwsza firme zakladasz masz zus ok 300 zl a nie 900zł. mozna kombinowac. kuzynka po dietetyce wwziela sobie wlasnie taki bezzwrotny kredyt na pierwsza firme niski zus i otworzyla jakis gabinet detetyczny czy cos...przez pierwszy rok niewiele co zarobila ale w dwóch kolejnych uż miala landy zysk i zatrudnil pracownikow. dziewczyna 25 lat:) a miala swoich to 0 zl na rozkrecenie. od razu po studiach otworzyla firme. i jest samo sobie szefową i nie marudzi;) trzeba tylko chciec ale w polsce to głownie narzekanie i chciejstwo ze wszystko sie nalezy i kazdy chcialby najlepiej socjal 2000 euro i lezec do gory brzuchem

Nom, ale ja nie jestem bezrobotna

Gość 10987662
Na WP pisali, że nauczycyciel w Polsce podobno tyle zarabia, ale coś mi się wierzyć nie chce:-0

Chodzi mi o to, ze - czy to nie jest dla dlugotrwale bezrobotnych?

Gość pytskaaaa
firmy transportowe

Gość mucio mucio ti ti ti
mój mąż zarabia tyle, a niema zadnych studiów... zawsze powtarzał ze liczy się umiejętnosc a nie wiedza naukowa ;p

To zalezy, ale na pewno w wielu przypadkach tak :)

p.s. a co robi maz?

Gość pytskaaaa
albo znajomości

jest kierowcą ciężarówki

ale nie jeździ w trasy...w domu jest codziennie

Ze znajomosciami to niestety prawda, ale cicho sza bo mnie to demotywuje ;-)