Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sedrftgyhujik

mam problem związany z korepetycjami

Polecane posty

Gość sedrftgyhujik

mieszkam w małym mieście i studiuję dziennie. rodzice mi nie pomagają finansowo, więc muszę sama sobie radzić- w związku z tym daję korepetycje i pracuję w charakterze korektora tekstów. korepetycje nie są stałym źródłem dochodu, bo jak wiadomo dzieciaki często mają jakieś przerwy, wyjazdy, sporo godzin odpada. mam jednego dzieciaka, któremu zgodnie z planem powinnam dawać cztery godziny korków tygodniowo. niemniej, od dłuższego czasu jego matka praktycznie za każdym razem dzwoni i odwołuje zajęcia (z powodu choroby, wizyty u lekarza, meczu etc,) i w rezultacie z czterech godzin robi się jedna. drażni mnie ta sytuacja, bo niemal za każdym razem dostaję z rana taką wiadomość. myślałam już, żeby rzucić te korki, jednakże kasa i wizja uregulowania rytmu zajęciowego wciąż mnie powstrzymują. co byście zrobili na moim miejscu?

Gość dffgdfgghf
jak ja mam z klientem jakies problemy to po prostu mu dziekuje za wspolprace, proste

Gość sedrftgyhujik
tak, ale ja jestem studentką i póki co nie mam co liczyć na dobrze płatną pracę. a korki to jednak spory zarobek.

Gość dffgdfgghf
to ty masz tylko jednego klienta?????? pewnie masz ich sporo. wiec temu jednemu podziekuj, poszukaj innego.

Gość sedrftgyhujik
tak, mam sporo. w sumie... siedmioro dzieci. w każdym razie od tego klienta byłam w stanie wyciągnąć 120 zł tygodniowo. w przeliczeniu na miesiąc to prawie 500 zł. nie chcę tak łatwo pozbywać się kasy, powinnam chyba porozmawiać z jego matką i zapytać, jak dalej nasza współpraca będzie przebiegać, bo w sumie w nie wyobrażam sobie takiego bujania przez cały czas.