Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem władek

Przykry zapach..

Polecane posty

Gość jestem władek

Odkąd pamiętam, miałem z tym problem.. Otóż mój penis śmierdzi "śledziem"... Nie mam pojęcia jak to nazwać, aczkolwiek zapach uprzykrza mi życie. Jak mam pójść na dyskotekę, albo usiąść obok kogoś na ławce w parku.. O higienę jako tako dbam, myję się raz dziennie ponieważ nie mam zbytnio czasu. Co mam na to poradzić? Jakaś maść, czy coś? Nie mam pojęcia. Myślałem o perfumowaniu członka, ale chyba go podrażnie...

Gość zdziwzdziwzdziw
jeśli piszesz serio to na nieodpowiednim forum, podpowiem ci - spróbuj maści clotrimazolum

Gość adetgeryhtuhjyj
proponuje isc do ginekologa. mozesz tez dodatkowo w trakcie dnia uzywac takich chusteczek do higieny intymnej (do kupienia w drogeriach)

Gość Błagam Cię !
Ginekologa ? Chyba urologa jak już !

Gość jaki ginekolog...
facet nie chodzi do ginekologa tylko do urologa......Ten nieprzyjemny zapach jest charakterystyczny dla zakazenia bakteryjnego, lub grzybicznego. Marsz do lekarza !!!! Jeśli jesteś aktywny seksualnie możesz zarazić swoją partnerkę. Zwracaj uwagę na styl życia, rodzaj noszonej bielizny, miejsca w któych przebywasz, może basen? Dodatkowo niewłaściwa dieta, osłabienei sprzyja łapaniu infekcji. Serio, nie wstydz się tylko biegiem do lekarza (nie szukaj porad na forum...) nieleczona infekcja moze prowadzic do baaaardzo powaznych powiklan.

Gość adetgeryhtuhjyj
sorry :D

Gość łatwo będzie sobie z tym porad
kup płyn do higienty intymnej najlepiej z kwasem mlekowym i myj nim wacka są specjalne płynny dla mężczyzn np Ziaji ewentualnie kup chusteczki nawilżane do higieny intymnej i się nimi odświeżaj jeśli masz grzybicę kup clotrimazolum, maść w aptece, powinna być dostępna bez recepty noś tylko bawełnianą bieliznę, żadne elastyczne gacie nie noś zbyt obcisłych dżinsów

Gość jaki ginekolog...
jeśli jeśli....kurde wyślijcie chłopaka do lekarze, a nie stawiacie diagnozy.Tak może dbać o siebie potem, ale przecież nikt z nas go nie widzi ani nie bada, skąd wiece jaką ma infekcję i od jak dawna.... Nie lubię tego lecznictwa przez internet, bo ludzie więcej sobie mogą krzywdy zrobić niż dobrego.