Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilusiiiiaaaa

Macie facebook'a?

Polecane posty

Gość pilusiiiiaaaa

Według mnie facebook jest bezsensowny. Wszyscy go mają, niektórzy godzinamy wklejają na tablicę jakieś duperele i myślą, że kogoś interesuje ich jakże ciekawe życie. Mnie to jakoś nie jara. Nigdy nie miałam fejsa i nawet nie umiem się tym obsługiwać, wolę ze znajomymi spotkania w realu, spacery itp. :D Wolałabym bym życ w czasach w których nie było internetu i facebook'a..

Gość pilusiiiiaaaa
a myślałam, że tylko ja nie mam ;D

Gość pilusiiiiaaaa
Napisałam na tablicy w klasie ,ze wlaśnie zbliza mi sie okres :classic_cool:

Gość sa tacy ktorzy maja facebooka
bo ich znajomi mieszkaja kilka tysiecy kilometrow od nich.wiec facebook wcale taki durny nie jest...

Gość Marika7772551
A ja mam :) I wszyscy moi znajomi też. Wklejam duperele i nie obchodzi mnie zdanie innych. Zresztą sama jestem zainteresowana postami moich znajomych i cieszę się że jest coś takiego jak fb :) Oczywiście wolę spotkania w realu, ale nic złego wkleić czasami jakąś piosenkę na swoją tablicę czy pogadać, kiedy akurat nie możesz spotkać się z daną osobą.

Gość hmm hmm hmm
tez nie mam. po co mi 568 "znajomych"? ktorych jak zobacze w realu to nawet czesc nie powiedza. smieszy mnie to bardzo. zadna sila mnienie zmusi do zalozenia tego czortostwa

Gość yyyhmyyya
Ja nie mam FB ani tym bardziej NK. Uważam, że jeśli ktoś chce mieć kontakt z ludźmi którzy mieszkają tysiące km od nas, to istnieje coś takiego jak poczta e-mailowa i ja właśnie mam kilka, za to sprawdzonych e-maili do znajomych zza granicy i ślę im zdjęcia bo wiem że na pewno chcą je obejrzeć. A na FB ludzie wstawiają fotki tylko po to aby pokazać innym jak to u nich się dzieje, a to czy kogoś to obchodzi, to już w to nie wnikają :)

Gość hjhnm
nie mam nie potrzebuje tego gowna

Gość pilusiiiiaaaa
ja mam gg i to mi wystarcza ;D

Gość yyyhmyyya
Ja też mam komunikator i na nim 14 znajomych z którymi mam stały kontakt, a nie 540 osób tylko po to aby je mieć :D

Gość Katjjaa
Nie mam ,aż tylu znajomych , aby mieć konto na portalu społecznościowym, a rodziny nie dodam, bo nie chce, aby wiedzieli o każdym moim kroku i, co tam dodaję.

Gość Marika7772551
yyyhmyyya: skoro Cię nie interesuje życie znajomych to nie wchodz i nie oglądaj tych zdjęć, proste :P Ja wklejam zdjęcia i oglądają je Ci, co ich widocznie to interesuje, skoro wchodzą.

Gość Lilunia001
Ja też nie mam i żyję :D

Gość yyyhmyyya
Marika7772551 - nie mogę wejść, z prostej przyczyny, nie mam założonego FB, bo nie interesuje mnie co tam u kogoś z klasy z kim zamieniłam ledwie 5 słów. Tych którzy mnie interesują mam adresy na poczcie e-mailowej, tudzież w komunikatorach. I tu i tam jest możliwość przesyłania zdjęć, dlatego dziwi mnie to, po co ludzie zakładają FB. To znaczy domyślam się :)

Gość mam od niedawna
Ale z pseudonimem. Założyłam, bo jestem kibicem siatkówki, a już nie da się na forach normalnie pogadać z ludźmi. A na facebooku aministratorzy nie śpią i jak ktoś rozrabia to zaraz działają. No i w ogóle kultura jest większa jak trzeba coś napisać podpisując się pod tym w dużej mierze z imienia i nazwiska.

Gość miszel fajfer
posiadam, ale takiego fikcyjnego. Inne imie, nazwisko, miejsce zamieszkania, brak zdjęcia. A po co? A bo fajne gierki były :P i jakos tak został, czasem lubie sobie wejść na fb jakiegoś aktora, sportowca, radia czy telewizji i poczytać.

Gość n bfhxgb
a wiecie co ja mam i nk i facebooka ale mam bo mam , nie zebyma tak panowala jakos ... natomiast gg mam ale z tego wogole nie korzystam, nie otwieram tego dziadostwa bo trzeba czekac i czekac az to sie otworzy ... z ludzmi ktorych spotykam na codzien to telefon jak cos a jak kogos sie od jakiegops zcasu nie widzi to czasem na facebooku napisze (ale nie na wierzchu!) ale to 2 osoby ... a gg???? ja wogole juz tego nie otwieram... bo to jest stak jak nasza klasa np .... ludzie siedza tylko na tym necie i siedza ... ja tez wole te czasy kiedy tego nie bylo tych calych komorek komputerow ... lata 90-te czy 80-te

Gość arvilla
portale spolecznosciowe to dobre dla stadnych idiotów