Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orzeszeklaskowy22

Kasza manna

Polecane posty

Gość orzeszeklaskowy22

Hej dziewczyny, dosłownie przed chwilą na innych forach przeczytałam, że kasza manna tuczy Oo To prawda? Jak codziennie na śniadanie zjem 2łyżki płaskie mennej/szklanke mleka 1,5% to mi się odłoży?

Gość orzeszeklaskowy22
Jestem już ok. pół roku na diecie i udało mi się schudnąć 21kg. Teraz stabilizacja. Dzisiejszy mój bilans to: 6.50 2łyżki mannej/szklanke mleka za 3h bułka razowa ze słonecznikiem i dynią (taka ze stokrotki, nie wiem czy ktos sie orientuje) za kolejne 3h actvia trusk.+kiwi nastepnie gotowana pierś z kurczaka+ogórek zielony i pół szklanki rosołu za godzine planuje zjeść razowy z serem białym chudym. Duża tragedia?

Gość ksssss
Jesteś głupia czy udajesz? Schudłaś dwie dychy z tą kaszką i nagle ma ci się zacząć odkładać? Od czego? Od tego, że przeczytałaś o jej kaloryczności??? 😠

Gość orzeszeklaskowy22
W trakcie odchudzania jej nie jadłam! ;/

Moim zdaniem bardzo ładnie się odżywiasz. I nie powinno się nikogo obrażać. Mówię do Pani/ Pana powyżej. Gratulacje zrzuconych kg. Czas stabilizacji jest najtrudniejszy.. :) Przez zjak długi okres się odchudzałaś do tej pory?

Gość orzeszeklaskowy22
Dziękuje bardzo za te ciepłe słowa :)

Gość orzeszeklaskowy22
W ubiegłe wakacje zrzuciłam od tak 3kg i bardzo mi się to spodobało.. Dużo czytałam i szukałam zamienników dotychczasowych potraw, odrzuciłam całkowicie słodycze i chipsy. Dużo pomogła mi strona ilewazy.pl gdyż najszybciej mogłam policzyć sobie kalorie, raczej jadłam 1200kcal dziennie; co 2-3h lekkie i sycące posiłki. Pierwszy miesiąc kolejne 3 kg, zaczęłam ćwiczyć najpierw ok 10 minut luźnych ćwiczeń potem coraz więcej, w końcu wyszło na to, że codziennie wieczorem ćwiczyłam 30 minut. Nie mam u siebie wagi, bo bym wchodziła na nią codziennie ;D w sumie po 3ech miesiącach z 70kg zrobiło się 62 i tak co miesiąc ok 2-3kg mniej, teraz ważę 47kg przy wzroście 1.59; chudłabym dalej ale nie chce stracić reszty biustu. Teraz jem do 1500kcal i raz na tydzien małe chipsy lub coś słodkiego, nadal ćwiczę ale już nie tak intensywnie jak wcześniej, codziennie robię brzuszki (z tym programem http://www.miesniebrzucha.pl/) a za tydzień zaczynam a6w (wcześniej przeszłam połowę) mam nadzieje, że teraz wytrwam do końca ;) Teraz już nie boję się, że przybędzie mi kilogram czy dwa, bo wiem, że potrafię to szybko stracić, jednak wolałabym tego uniknąć. O kaszkę pytałam z ciekawości; na moją logikę, gęsta tuczy a byłam ciekawa takiej rzadkiej.

Gość orzeszeklaskowy22
Zapomniałam jeszcze, nie piłam żadnych soków a także gazowanego, zwykłą wodę mineralną, i nie koniecznie 2l dziennie.

Heh :) NIe martw się , nie ma to wielkiego wpływu na twoją figure, szczególnie że ćwiczysz . Zazdroszczę CI ! :)) Też już bym chciałabyć po przejściach :)

Gość orzeszeklaskowy22
Najśmieszniejsza była mina koleżanek, które mnie zobaczyły ;D Wcześniej śmiały się jak odmawiałam batonika czy chipsów a teraz się pytały co ja takiego robiłam ;D