Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tesciowa 50

Synowa nie daje mi wnuka...

Polecane posty

Gość Tesciowa 50

Pale... dosc duzo papieroso dziennie. Synowa mieszka ze mna, ja pale na dole a ona jest z wnukiem do gory. Uwaza ze truje jej dziecko... Czy naprawde dym z papierosa dochodzi do gory??? Czasami jak mi dawala malego pod opieke to kilka metrow od niego palilam.

bez przesady znowu! na pewno zdrowy nie jest ale przesadza z tym co robi!! jestes babcią w koncu!!!!

Gość Wiola28888
ale po co palisz przy nim???

Gość marika......
jak by moja przy wnuku palila to tez by wnuka nie dostala. koniec. kropka.

Gość Soczyste
Żal mi Ciebie,że nie możesz pobyć z wnukiem, ale wierz mi, ze po 10 minutach w Twoim mieszkaniu będzie smierdziało papierosami.Jestem przeciwniczka palenia.A juz w mieszkaniu ohyda! Rada - masz motywacje do rzucenia palenia.Im prędzej tym lepiej.Poczytaj też sobie o raku płuc.Śmierc na zyczenie!

Gość Tesciowa 50
Nie chce zucac palenia... nie chce... Chyba to jest dla mnie wazniejsze niz wnuk.

Gość Soczyste
Przerażasz mnie tym twierdzeniem.Wiesz..rzucenie nie jest takie trudne , jak sie wydaje.Najważniejsza jest decyzja .Potem da sie wytrzymac.Tylko Ci się wydaje,że nie dasz rady.Dasz, dasz -uwierz. Ja bym sie za wniuka dała pociać, a Ty wolisz papierosy niz jego? Smutne.

Gość Tesciowa 50
az takie zle jest palenie? ja palilam przy moich dzieciach i jak bylam w ciazy i wszystkie dzieci sa zdrowe

Gość fefwefewf
prowo ale zaznaczę na wszelki wypadek że nawet przebywanie w domu gdzie się pali, nawet szmaty na zasyfiałym palaczu (takie osoby nie mają "ubrań") szkodzą dziecku