Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffsaadgsag

Co byście zrobili jakbyście mieli syna geja?????

Polecane posty

Gość ffsaadgsag

Co byście zrobili jakbyście mieli syna geja????? Syna geja??? Ja jako mężczyzna potrafie wszystko zrozumiec. Syna dziecioroba, kryminaliste, córke prostytutke, panne z dzieckiem, lesbijke ale syna geja bym nigdy nie zaakceptował.

Wolę, żeby był normalnym człowiekiem, kochającym i ruchającym się z mężczyznami niż żeby kochał kobiety, ale masturbował się w sukni ślubnej. 😴

Gość nastolatkamama
Kochała bym ..przecież to moje dziecko.Rodzice kochają swoje dzieci i tyle:D

Gość ffsaadgsag
Ja naprawde potrafie byc wyrozumiały ale dla syna geja. Wszystko, nawet córke która ma trójke dzieci nieślubnych i nawet każde z innym.

Gość ffsaadgsagg
W popołudnia nieparzystych dni parzystych miesięcy, ustawiam na stole duże zdjęcie Mahatmy Gandhiego, po czym - kompletnie bez związku z tą czynnością - rozpoczynam dziką masturbację analną za pomocą rufy jachtu "Dar Pomorza" :classic_cool:

Gość Wielmożny Sranie
Az by się chcialo powiedzieć "aberracja jest uleczalna!"...

Gość ewcia xnxx
wiesz co? nie rozumiem twojego problemu masz syna geja? i co z tego moze to wartościowy człowiek zastanów sie

Gość hokjj
Nic. A co miałabym zrobić i dlaczego? Normalny człowiek. Za to syna tak ograniczonego umysłowo jak Ty mocno bym się wstydziła.

Gość dfgfgvgbfdg
Bym się cieszyła, że to na mnie trafiło, a nie na mniej tolerancyjną rodzinę. Kochałabym tak samo, a może nawet mocniej niż syna hetero. W końcu homo potrzebowałby więcej matczynej miłości i zrozumienia.

Gość 123adam123
Jesli już będziesz miał syna i będziesz go kochał, to zaakceptujesz. Prędzej niż kryminalistę ------------------------------------------------------------------------- http://www.podane.pl/ dział Uczucia i Seks