Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzany

moja dziwna? fantazja

Polecane posty

Gość mikolaj z gor
dajcie sobie ludzie spokoj, jak sie wam nie podoba nie piszcie,przeciez to nie wasze fantazje,kazdy jest inny i ma co innego w glowie

Gość zdradzany
mikołaj i co na to twoja żona?

Gość mikolaj z gor
pisalem zgodzila sie:-)

Gość zdradzany
ale brakuje paru facetów jeszcze... jakby ja postawic cipka do góry to chciałbym by była wypełniona az po brzegi

Gość mikolaj z gor
no wlasnie brakuje az dziwne niby to forum erotyczne ale konkretnych ludzi malo wiekszosc tylko gada/ pisze

Gość zdradzany
toc nawet nie pisza.... ma takie wspaniałe ciało ah

Gość zdradzany
jutro wpadaja do nas znajomi, a ma narzeczona zakłada taka bokserke ze jak sie pochyla to jej bardzo ładnie piersi widać nie umiem sie doczekac na miny znajomych

Gość Wódz Szczota Bromden
Fantazja jak fantazja kolego, jako taka nic nadzwyczajnego, ale po kiego wuja chcesz w to mieszać dziecko? Ktoś już wyżej zauważył ten aspekt sprawy, który Tobie zdaje się całkiem się wymyka: możesz totalnie i nieodwracalnie unieszczęśliwić dziecko. Powiem Ci jeszcze, że takie fantazje są fajne, jak są fantazjami, natomiast w realu wyjście z takich akcji bez szwanku psychicznego, to duża sztuka. Skąd wiesz, że Tobie się uda? Skąd wiesz, że jednak z na dłuższą metę i po dłuższym czasie, nie będziesz w stanie być z tą kobietą i zajmować się tym dzieckiem? Pójdziesz w długą i zostawisz dziecko z takim oto problemem, że ten pan, na którego mówiło tata tak naprawdę nie jest tatą i się zerwał, bo nie mógł znieść faktu, że tatą jest jeden z kilku kolegów, którzy za zgodą taty i na jego oczach, przelecieli mamusię. Reasumując, jak już Cię kręci ten rodzaj poniżenia, że stado samców na Twoich oczach posuwa Twoją kobietę i zakładając, że ona rzeczywiście też tego chce, to przynajmniej dzieci do tego nie mieszajcie.

Gość zdradzany
moze faktycznie dziecko to przesada...

Gość mikolaj z gor
opowiedz czy cos bylo z tymi znajomymi? jak sie ulozylo? podobalo Ci sie?

Gość zdradzany
słabe głowy mieli. Moja luba ich przepiła :O potem oni sobie lezeli a my mielismy czas dla siebie. choc widziałem pożądanie w ich oczach, jednak luba była zbyt spięta jeszcze