Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miotam się

mąż nie jest uczciwy, a ja jetem w potrzasku...

Polecane posty

zadaj sobie pytanie czy go kochasz,czy nie.Jeśli tak to zmień coś w waszym związku,bo być może narazie tylko fantazjuje z nią.

Gość Lis_33
nie chce byc okrutny ale na 99% to nie sa tylko fantazje...

Gość Lis_33
przeczytalem ten watek kilka razy na spokojnie. Maile te "gorace" pewnie kasowal... Co do kolezanki - jak bylaby tylko kolezanka to dystansowalaby meza - wie ze zonaty, jak by nie wiedziala to by sie dowiedziala itp. Jesli mu slodzi, mowi kochanie to znaczy ze wie komu i co mowi, rozumie konsekwencje itp. Znaja zasady mysle, ze swiadomie i z dobrym planem wszystko robia... Z rozmowa u szefa - moim zdaniem blef. Nikt normalny tak sie w robocie nie odkrywa. Puszczasz info o odejsciu jak masz dobrze nagrana inna robote, wstepna umowe itp. Tak to mozna zwolnienie zafundowac. Pewnie oszukuje.

Gość miotam się
A ja nadal nie widzę billingów, bo majówk abo coś tam.... nie wracałam do tematu ani razu, bylismy na majówce całą rodziną, mąż złagodniał, dzieciom poświęca więcej czasu, czuje się że mieszkam w domu z jakimś kosmitą - teraz widzę jak już bardzo przywykłam do jego oziębłości i nieobecności, zdaje mi się że to gra pozorów. Niestety chyba też z mojej strony. Lis a co u Ciebie?

Gość ja bym mu zadała 2 pytania:
nie widzisz bilingów bo ich nie zobaczysz. One do Ciebie nie dotrą. Na marginesie - teraz są takie programy, że zmienić cos w bilingu to nie problem. Jeśli dostaniesz wydruk od niego to moze być zmieniony. Tylko jak dostaniesz wydruk bezpośrednio od operatora to masz pewnośc, ze jest autentyczny.

Gość miotam się
o to raczej się nie martwię, bo billingi ściąga ktoś z utrzymania ruchu w ich firmie, powiedziałam że jak do środy ich nie zobaczę to dzwonię do jego przełożonego.

Gość co ty opowiadasz
powiedziałam że jak do środy ich nie zobaczę to dzwonię do jego przełożonego w żadej firmie nie udostępnią ci slużbowych billingów, chyba na głowę upadłaś, a przed jego szefem wyjdziesz na totalną idiotkę

Gość miotam się
mój mąż jest kierownikiem i ma prawo wglądu do billingów swojego i swoich podwładnych, więc nie widzę problemu. sam wyjdzie na kretyna nie organizując ich.