Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iciunia

czy da sie przyspieszyc porost piersi

Polecane posty

Gość iciunia

prosze pomuzcie u mnie w klassie wszystkie nosza minimum rozmiar 70 a a ja jestem jak dech i przeciez mam juz 13 lat a okresu tez dalej nie mam

Gość heeeehhhhe
Tak, da się. Czytając słownik ortograficzny, polecam.

Gość efkaa1gad
Mi zaczely rosnac dopiero w 2gim i tez dlugo bylam decha a teraz mam 19lat i mam duze piersi 80C Wiec na cb tez przyjdzie czas spoko

Gość heeeehhhhe
80C to jest gruba baba z małymi cyckami (90 cm POD cyckami), a nie duży biust :D No chyba, że masz kompletnie źle dobrany biustonosz i powinnaś mieć np. 70G.

Gość paczałka
iciunia, rozumiem Twoją frustrację ale bądź pewna, że wynika ona z niewiedzy. Pierwsza miesiączka ma się pojawić do 16 roku życia. Jak widzisz możesz jeszcze spokojnie poczekać ze 3 lata. Piersi też urosną w swoim czasie. może na zawsze pozostaną malutkie, może taka twoja uroda i figura. ja zaczęłam miesiączkować w wieku 12,5 lat a piersi nie mam prawie wcale. proponuję ci pogadać z mamą, siostrą czy babcią. spytaj kiedy one dostały pierwszą miesiączkę, bo często jest to uwarunkowane genetycznie. moja babcia mówiła mi, że pierwszą @ dostała w połowie 6 klasy. niedługo później okazało się, że poszłam w jej ślady. w mojej podstawówce były organizowane pogadanki dla dziewczyn z ginekologiem, dostawałyśmy książeczki informacyjne, darmowe podpaski itp. więc byłam w miarę dobrze przygotowana, te darmowe podpaski mnie poratowały :D w twojej szkole nie ma czegoś takiego? bo widać, że trochę mało wiesz na ten temat. ja byłam jedną z pierwszych dziewczyn w klasie które zaczęły miesiączkować. większość moich koleżanek dostała okres w 1 lub 2 klasie gimnazjum. więc nie zamartwiaj się na zapas, i piersiami też się nie przejmuj bo mogą ci nagle tak szybko urosnąć że nawet nie zauważysz kiedy. co ci mogę doradzić, na sztuczne powiększanie piersi jak sama zapewne wiesz jesteś stanowczo za młoda! nie odchudzaj się, jedz zdrowo, uprawiaj sport żeby twoja figura była ładna i proporcjonalna. na razie to powinno wystarczyć, pozdrawiam :)