Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eliz:*

Jestem brzydka...

Polecane posty

Moja przyjaciółka jest super ładna i każdy chłopak ją chce . Ja zawsze jestem w jej cieniu . bo ja to oczywiście ta brzydsza . Mam kręcone włosy i pryszcze na całej twarzy . ; [ No i nigdy nie miałam chłopaka . Podrywam, flirtuje a oni mi ciągle mówią ze ten związek nie miałby sensu . Każdy chłopak tak mówi . ; ( tu moje zdjęcie na nim akurat mam proste włosy ;\ :http://photos.nasza-klasa.pl/30977319/163/other/std/bc955f9b17.jpeg Czy ze mną jest coś nie tak ? :(

Gość Ave Cesar
NIe ma brzydkich kobiet.... tylko wina czasem brak :)

Gość sds00
ładna jesteś ale pewnie masz zryty charakter

Gość bez uszyska
" Moja przyjaciółka jest super ładna i każdy chłopak ją chce " BO pewnie daj dupy to ja każdy chce

oj nie przesadzaj nie jesteś brzydka, i niby gdzie te pryszcze na całej twarzy?? o_O

Chłopaki uważają mnie tylko za dobrą kumpele i uważają że jestem fajna, ale brzydka .

to jest biało czarne zdj. i nie widac pryszczy . Ale tak na zywo mam i ch pełno. niestety .

nawet na czarno białym zdj by coś było widać, wydaje mi sie że troche przesadzasz

Gość Ave Cesar
Dla faceta nie tylko uroda się liczy. Ważne żeby dziewczyna chętna była. Jak jest chętna na gimnastykę to nawet pryszcze nie przeszkadzają :)