Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnojakcholera

Komunikacja miejska.

Polecane posty

Gość smutnojakcholera

Lubicie jeżdzić komunikacją miejską? Ja niezbyt, nie wiem gdzie podziać wzrok, zeby jakiś facet nie myślał, że go kocham nad zycie. Nie pamiętam by coś miłego mnie tam spotkało. Raz pani z zakupami ładnie mi podziękowała za ustąpienie miejsca..to tyle z pozytywów. A was coś dobrego spotkało w takiej podróży?

Gość mnbvcxzsdfg
Kanar mnie złapał.

Gość smutnojakcholera
haha :D mnie też ze dwa razy czyli nic dobrego ;)

Gość mnbvcxzsdfg
Tak. Korzystam z komunikacji miejskiej raz w roku i potrzebowałem podjechać 3 przystanki autobusem. Jak pech to pech.

Jazda komunikacją miejska to element mojej codzienności. Nie rozumiem pytania czy lubię czy nie... Wsiadam, jadę do celu i już. A co ze wzrokiem? Nie musisz gapić się na ludzi. Patrz przez okno, przed siebie, ''w zamyśleniu''. Rzadko chyba jeździsz skoro zebrało Cię na takie wywody. Najlepsze:,, A was coś dobrego spotkało w takiej podróży?'' No jeb ne... :D

Gość zbutwiała sosna
A dlaczego jakiś facet miałby pomyśleć, że się w nim zakochałaś? :D Ja się na ludzi patrzę, nie widzę w tym nic dziwnego. Jak siedzę naprzeciwko kogoś to nie będę jak nienormalna odwracać głowy żeby tylko nie nawiązać kontaktu wzrokowego. :D

owszem,jest miło: mozna np. spotkac miłego pana z reklamówką, poobserwowac przystojnego pana kierowce przez lusterko, w tłumie ocierać się o atrakcyjnych ludzi,spotkac bab z wąsami i wiele,wiele innych fajnych atrakcji,za długo by wymieniać!

Jazda komunikacją miejską jest spoko - nie trzeba się martwić, gdzie zaparkować, no i nie traci się tyle kasy na benzynę. Ale fajnie byłoby, jakby jeszcze bardziej to usprawnili, na przykład zainwestowali w więcej takich http://mangopress.pl/urzadzenia-samoobslugowe-infokioski-i-inne-rozwiazania-ktore-ulatwiaja-nam-zycie/ urządzeń samoobsługowych.

Zgadzam się z moją poprzedniczką. W wielu autobusach brakuje jeszcze biletomatów mobilnych, takich jak te przedstawione w http://alces.pl/rodzaje-automatow-biletowych-jakie-biletomaty-mozemy-spotkac-na-przystankach-dworcach-i-w-autobusach/ Dzięki takim urządzeniom nie musiałabym wychodzić wcześniej z domu, by zdążyć kupić bilet na przystanku :)