Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spacerowiczkaaa

co dają długie spacery do diety..?

Polecane posty

Gość spacerowiczkaaa
aj ale gafe napisałam miało być ze wracam z pracy.... u nie dziś śniadanie-2 kromki chleba żytniego , sałata, 2 plastry szynki z indyka, ogórek kiszony +kawa 2 śniadanie- jogurt naturalny obiad - pół ziemniaka, jajko sadzone+sałata z ogórkiem i szczypiokiem w jogurcie podwieczorek -kromka razowca z sałatą kolacja- mały szaszłyk z inyka z cebulą grilowany+ pomidor do tego 3 l. wody i kawa. zaliczyłam spacer 20 min i rower 9km w 25min. i 50 brzuszków. od wczoraj włączyłam rower będę zmierzać do 15 km.. pozdrawiam.. i zapraszam więcej osób.

Gość spacerowiczkaaa
jesteście? a nadal trwam w postanowieniach..i na rowerze codziennie jeżdżę..nie wiem jak dziś bo pogoda-pada.

Gość gurantolllllakasia
ja jestem:) W prawdzie w weekend majowy mieliśmy w rodzinie małą uroczystość i dałam si ę namówić przez ten czas na dwa kawałki swojego ulubionego ciasta upieczonego przez mamę(snicers) ale poza tym nadal trwam wiernie:)zaczęłam też biegać o ile tak można to nazwać raczej 30 minut marszo-biegu:) wczoraj: jogurt naturalny +musli+3 truskawki papryka faszerowana mięsem, ziemniak no i na kolację jeden kawałek tego ciasta dziś : danio light,musli, 3 truskawki papryka faszerowana, ziemniak serek wiejski z kromką chleba

Gość spacerowiczkaaa
ja wczoraj mało jadłam śniadanie- 2 kromki pełnoziarnistego z polędwica sałatą i ogórkiem + kawa obiad- szaszłyk z kurczaka grilowany z surówką w jogurcie kolacjka- 2 kromki razowca małe z sałatą i dużo wody... dziś śniadanie- 1 kromka z wędlina i warzywami + kawa 2śniadanie - to samo obiad będzie_ zupa warzywno fasolowa z gotowanym mięsem zauważyłam że jem coraz mniej i na jeden posiłek nie moge dużo zmieścić.

Gość spacerowiczkaaa
w tym tygodniu przejechałam rowerem od niedzieli - 42km spacer-ponad godz. ćwiczenia- 80 min brzuszki-180 jeste dobrze czuje moje nogi:-) i robię 2-3 razy w tyg piling z kawy kawa, cynamon, oliwka dla dzieci na to folia dres i po godz zmywam. na ręce i buzie też ale po 2-3 min. zmywam skóra elegancka do tego robię maseczki na włosy żółtko, olejek rycynowy, kilka kropel oliwki, sok z cytryny i odżywka zakrywam folią i ręcznikiem i po godz. spłukuję

Gość spacerowiczkaaa
wczoraj zjadłam niecałe 700kalorii trochę za mało.

Gość do Spacerowiczki
To co robisz jest OK, ale dla babci 80-cioletniej. Po dziecku widać żeś w sile wieku prokreacyjnego, więc dla Ciebie powinna obowiązywać zasada 3 x 30 x 130. Znajdziesz ją w jednym z linków Tu, z netu, masz holistyczne podejście do zagadnieni, postudiuj i zastosuj: Notabene, nie ma leków/sposobów cud na zdrowie, zatem jedyną radą, to realizacja 5. punktów : 1.prawidłowe odżywianie, postudiuj dokładnie t. „Chudnij bez wyrzeczeń, „Zasady dietetyczne, W walce z chorobą i w profilaktyce należy wzmocnić organizm prawidłowym odżywianiem - najlepiej dietą surową warzywno-owocową http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/ http://www.youtube.com/watch?v=sNcF_f5sdoo 2.wysiłek fizyczny-rekreacyjny na poziomie potu i sauna sucha raz/tydz. To i wiele innych wiadomości znajdziesz pod linkiem: WWW.vademecum.zdrowia.prv.pl 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne, w tym trening autogenny wg Mironskiego, szczegółowo postudiuj temat z www pn.STRES 5. systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn, tu masz linki do filmów http://www.gerson.yoyo.pl/film.html http://www.youtube.com/watch?v=YsT6qNk8_qQ&fe ature=related