Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pole bitewne

Zaprosiła mnie na ślub pseudo koleżanka

Polecane posty

Gość Pole bitewne

Akurat tak wyszło że oby dwie bierzemy ślub w tym samym roku ! Nie miałam jej w ogóle zamiaru prosić bo gdy sie kolegowalismy robiła mi koło dupy za plecami,i bardzo nie ładnie postąpiła kilka razy więc zerwałam kontakt a tu ona zaprosiła mnie na swoje wesele! I co ja teraz muszę też odprosić na swoje bo tak wypada? Ja może i wybaczyłam ale nie zapomniałam! Nie wiem co robić zaproszenie już wypisałam ale ..nie chce tak faktycznie jej na swoim weselu patrzeć na jej fałszywą gębę !

Gość jnvnrvj4rnvj4ik
to nie idz i nie zapraszaj jej.

Gość Pole bitewne
Iść to i tak nie pójdę bo mam inne wesele jeszcze bliższej kumpeli więc wybór jest prosty a na oby dwa nie mogę sobie finansowo pozwolić! Ale jak jej nie zaproszę to wyjde na zawziętą i chamską!

Gość pistacje i morele
nic nie musisz a jak chcesz zachowac pozory to wyslij okolicznosciowa kartke z zyczeniami

Gość pistacje i morele
oszalałaś? dlaczego tak sądzisz?

Gość jestem kobieta woda ogniem
szukasz problemu tam gdzie go nie ma kobieto!! Dobrze ci tu radza, nie idz na wesele i zaproszenia nie wysylaj no chyba, ze jednak chcesz patrzec na jej falszywa gebe. Twoj wybor.

Gość Pole bitewne
No sama nie wiem tak źle tak nie dobrze bez sensu wręcz

Myślę, że jakoś grzecznie odmówiłabym pójścia na jej ślub, a temat zaproszenia jej na Twój pominęłabym milczeniem. po prostu nie zaczynałabym wogóle o tym mówić. nie masz obowiązku jej zapraszać. to Twój dzień. po co go sobie psuć?

Gość Pole bitewne
Macie rację:) nie muszę jej zapraszać i po problemie! Choć nie wiem skoro ona przyszła i zaprosiła to czy nie wyjde na zawziętą i nie potrzebnie zrobię ferment?

Gość jnvnrvj4rnvj4ik
wolisz ja zaprosic, a potem zalowac do konca zycia, ze ona byla? nie zapraszaj,

a może ona żałuje tego co zrobiła wcześniej i w ten sposób chce się z tobą pogodzić, pokazać że jest twoją koleżanką nadal?