Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OoooooOOOOOOOoOOOOooooooO

podejscie faceta do sexu

Polecane posty

ostatnio rozmawialam z moim chlopakiem z ktorym jestem prawie 2,5 roku o seksie, powiedzial mi, ze jak kochal sie pierwszy raz z dziewczyna bylo mu bardzo dobrze, jak kochal sie pierwszy raz ze mna tez bylo mu bardzo dobrze, a teraz jest mu poprostu dobrze, uważa ze sex jest przereklamowany ... ze jest mu dobrze, ale generalnie bez żadnych rewelacji, ze dobrze jest mu za pierwszym razem, ale zebym sobie nie myslala ze za kazdym razem powinien robic to z inna, bo jego charakter na to nie pozwała ... on jest specyficzny :) mowi, ze mnie bardzo kocha, ze lubi to ze mną robic itp ze to jest przyjemne, ale nie jakieś super extra tylko poprostu przyjemne ... powiedzial, ze czasami ma na mnie taka ochote, ze mógłby mnie rozszarpać, ze tak na niego działam ... ze mnie kocha taka jaka jestem, bo wyglad nie ma znaczenia, ze cialo sie zmieia z wiekiem, przez choroby i przez ciążę co o tym myślicie?

Gość kdfdsjfl
chyba z tego wynika ze powinnas o siebie i o niego zadbac..a przynajmniej przy wspolzyciu powinnas zadbac o niego

Gość partalina
Twój facet ma tak jak ja. jak jestem dłuzej z jakąś osobą to seks już tak nie fakcynuje :/ Zapewne na poczatku waszej znajomosci w łóżku był ogierem ... :P

na początku to się na mnie rzucał ... i chciał ciągle, rano i wieczorem i w ogóle ... tzn jak go juz nie fascynuje to co ?

Gość partalina
Dokładnie. Ja mojego faceta tez niby kochałam i czasem nawet miałam na niego mega ochote ze dominowałam ale to akurat było bardzo rzadko. Zazwyczaj było tak że nie miałam ochoty ale wiedziałam że on chce i faktycznie było fajnie ale.. bez szału :D

Gość jesteś samolubny i pokrzywdzon
Myślę OOOOOOOOOOooo itd oo że masz normalnego partnera, takiego wspaniałego i na całe życie, dojrzałego i rozsądnego, ale nie brak mu namiętności. Tylko takich życzyć kobietom, a byłoby wspaniale, ale niestety tacy są rzadkością, więc się ciesz. Bo to mądry i kochający partner.

Gość Czarny chleb
i czarna kawa. Ktoś mnie szukał?

Gość xiomara.mayoral
mysle ze jego podejscie jest dosc realistyczne, oczywiscie ze ktorys raz z kolei to nie to samo copierwszy, ale tez moze byc fajnie jezeli sie kochacie, to chyba dobrze ze jest zadowolony jezeli ty tez jestes_