Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TRupia dłoń

Nie umiem postępować z niepełnosprawnymi. Żal mi ich ale nie mam do nich

Polecane posty

Gość TRupia dłoń

cierpliwości. Drażnią mnie w różnych sytuacjach na mieście itp. Mówię o niepełnosprawnych intelektualnie. A kilka dni temu widziałam film dokumentalny o prostytutkach specjalizujących się w świadczeniu usług dla takich właśnie osób. Nie rozumiem tego. To dla mnie obrzydliwe.

Gość qwweertr
dla mnie tez obrzydliwe

Gość qwweertr
nie dosc ze niepelnosprawny, to jeszcze dziw ka rz, ale przeciez nie kazdy kaleka korzysta z tego

Gość ale brzydzisz sie osob na wozk
ach czy osob niepelnosprawnych intelektualnie,bo teraz to nie zrozumialam

Gość ale brzydzisz sie osob na wozk
kazda osoba niepelnosprawna ma potrzeby,.takze te intymne...przeciez nikt nie kaze isc Ci z taka osoba do lozka

Gość qwweertr
ja tez mam potrzeby i jakos sie nie ku r wię z kim popadnie choc moglabym, nie robcie z czlowieka takie bezwolne zwierze co musi sie pieprzyc bo ma potrzeby, durny slogan

Gość wybacz,ale jakos nie znam osob
niepelnosprawnych ktore by sie jak to bardzo,,elegancko,,nazwalas KURWILLY. :( moze czegos im zazdroscisz stad taka frustracja?ale zapewniam Cie im nie ma czego zazdroscic...chyba ze tych groszowych rencin...mowie tutaj o osobach ktora nie dorobia bo zwyczajnie sa niezdolne do pracy...tak ze juz sie nie pluj,bo nie ma o co.

Gość qwweertr
nie rozumiem o co ci chodzi. nie mam nic do niepelnosprawnych ale chodzenie na kur wy, czy zamawianie sobie k u re w do domu jest dla mnie obrzydliwe niewazne czy robi tak osoba zdrowa fizycznie czy osoba niepelnosprawna, np. na wozku

Gość wyjatkowo durna prowokacja.po
tem jedna z druga niunia zazdrosi chorym ludziom,tego ze ktos do nich przychodzi i im ze tak powiem,,pomaga,,w tym co zdrowe kobyly i ogiery maja na gwizdniecie... :(

Gość qweerert
może i mają na gwizdnięcie tylko tylko ku r wiarze z tego korzystają, wartosciowy czlowiek panuje nad tym 🖐️ i brzydi sie dziwek,

Gość werwqrt33
jesteś ograniczona umysłowo. upośledzony intelektualnie mężczyzna ma bardzo nikłe szanse na znalezienie partnerki- nawet kobiety uposledzone intelektualnie ich nie chcą- wystarczy, że taka ma minimum urody i potrafi ugotować zupę i juz ma szansę znaleźć kogoś z przeciętnym IQ. już nie mówie o normalnych kobietach, bo taka nawet nie spojrzy. a potrzeby seksualne ma każdy, więc dobrze, ze istnieje taka możliwość

Gość rerwerwerwer
a potrzeby seksualne ma każdy, więc dobrze, ze istnieje taka możliwość Słyszalam o czymś takim, w holandii podobno jest nawet program, ze sa dziwki co obsługują chorych, nie tylko intelektualnie ale tez tych na wózkach. Moim zdaniem, to jest obrzydliwe. w ogóle seks przeciez powinien sie wiązac z uczuciami. A popęd mozna rozładowac sobie samemu. Nie chodzi tu mi o chorych czy zdrowych, dla mnie korzystanie z dziwek jest po prostu obrzydliwe