Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naga adzia

TYLKO DO MEZCZYZN :*

Polecane posty

Gość naga adzia

tańczylam z kolega i jeden koleś ktory siedzial przy barze caly czas sie patrzyl , nawet potem rozmawialismy z nim chwile czy chce zatanczyc z moja kolezanka, nie chcial ..dalej tanczylam z kolega i dalej sie patrzyl (ale podczas tej krotkiej rozmowy i nie zagail jakos szczegolnie) i teraz sie zastanawiam czy dlatego ze mu sie podobalam czy dlatego ze jakos dziwnie sie poruszalam albo dziwnie wygladalismy razem z kolega ktory jest nizszy ode mnie o jakies 2 cm ? :/ ale to chyba nie jakas wielka róznica? ( ja mam 175 a on 173 ? )

Gość aaaron
mozliwe ze jest gejem i spodobal sie mu twoj kolega

Gość naga adzia
to dlaczego nie zagadał? nie poprosil do tańca? nie chcial numeru itd? po co sie jopicie? i nic z tym nie robicie? do wkurzajace :/ ze ktos tanczy a ktos sie patrzy , speszylo mnie to i przez to wczesniej poszlismy do domu :/

Gość niezły pasztet
ale ty durna jesteś naprawdę sądzisz że różnica wzrostu 2 cm jest widoczna z daleka ? może się gapił bo jest zbyt nieśmiały by sam z Tobą zatańczyć może tańczyć nie umie może po prostu się gapił bo fajnie tańczysz może zazdrosci tamtemu facetowi że on fajnie tańczy umiesz myśleć ?

Gość naga adzia
ale mnie to wkurwia jak ktos sie gapi i nie wiadomo o co muchodzi! kurwa faceci przestancie sie gapic, albo zagadujecie albo poszel won !

Gość malineknn
może się gapił bo tańczyłaś jak pokręcona i miał z ciebie polewkę

Gość naga adzia
Józek chciałbyś zobaczyć moją łiłe? :)