Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawdziwy znawca kobiet

Prawdziwy mężczyzna zwiąże się tylko z babochłopem, mam rację?

Polecane posty

jw.

Czy jest tu jakiś silny i niezależny babochłop, który wie czego chce? ;)

Gość niespecjalnie
Jest wręcz odwrotnie - tylko prawdziwy babochłop zwiąże się z prawdziwym mężczyzną, innej opcji nie ma.

Prawdziwy mężczyzna woli babochłopa niż rozkapryszoną księżniczkę, która sama nie wie czego chce ;)

Gość a ja jestem.....
...rozkapryszonym babochlopem! Zaciągnąć fceta do łóżka to praawdziwe wyzwanie dla mnie, no ale po pierwszym lodziku cała reszta przestaje mieć znaczenie :P

Gość Babochlopek ;-)
mąż mało inteligentny poprz. | 1 2 14:01 [zgłoś do usunięcia] tajemnica_on ja ze swoją byłem ostatnio w supermarkecie na zakupach ; po wszystkim idziemy do samochodu, ja mówię, że ja wsadzę i poukładam zakupy w samochodzie, a ty w tym czasie idź odwieźć wózek. patrzę co ona robi i nie dowierzam- ona wzięła ten wózek i po prostu pchnęła z całej siły na środek parkingu. ja na to, żeby zawiozła go na swoje miejsce. więc ona go wzięła i zawiozła do "wózkowni", ale nie najbliższej tylko chyba czwartej pod względem odległości. jak wróciła, pytam z uśmiechem czemu nie odłożyła go tu obok, ona na to że nie widziała że tu też jest "wózkownia". spytałem jeszcze czy wzięła te 5 bahtów które wsadziłem w ten wózek, odpowiedzi nie potrafiła udzielić. na szczęście brak mózgu nadrabia innymi zaletami. Wenn ist das Nunstck git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Prawdziwy mezczyzna by sie tak nie zachowal. Prawdziwy mezczyzna nie balby sie kobiety alfa, bo sam bylby jeszcze silniejszy od niej. Tylko slabi mezczyzni biora takie tuki, jak Ty ;-)

Gość Smutasek w ciasnych spodniach
Ale może na początek ustalmy, czym (lub kim) jest ten mityczny prawdziwy mężczyzna. Bo zdania są podzielone, opinie sprzeczne a klasyfikacja bardzo niejasna. Dla jednych prawdziwy mężczyzna to zarośnięty niczym rosomak potężny chłop odziany bez zbytniej dbałości o estetykę ubrania, nieco przybrudzony, z łapami jak niedźwiedź i naturalnym aromatem potu. Dla innych - wymuskany u kosmetyczki, opalony w solarium, wyrzeźbiony na siłowni, pachnący perfumą i błyskający wymanikiurowanymi paznokietkami elegant. Niektórzy twierdzą, że prawdziwy mężczyzna nigdy nie uderzy kobiety. Inni, że prawdziwy chłop przynajmniej raz w tygodniu da swojej babie w papę, by nabrała szacunku i pamiętała, kto tu rządzi. Istnieją opinie, że prawdziwy chłop chleje niczym wielbłąd, beka siarczyście, pierdzi sążniście (a może na odwrót) i to baby problem, jak go sobie na plecach dowlecze do domu po imieninach u Zdzicha. Słyszy się też głosy, że prawdziwy mężczyzna zna umiar w jedzeniu i piciu i za dyshonor miałby odprowadzić partnerkę z zabawy będąc w stanie wegetatywnym. I tak sobie przykłady można mnożyć. Kim jest zatem ten prawdziwy mężczyzna?

Gość pannazmiasta
Nie! i nie polecam takiego układu:) Mężczyzna powinien zaopiekowac się kobietą, dbać o jej bezpieczeństwo i wbijać gwożdzie:) Ja operuję wiertarką lepiej od mojego męża..sama zmieniam koło w samochodzie..sam robię remont w domu..długa liste moge uzupełnić ..ja pływam on nie:( Ja zasłaniam piersią nasze dzieci..on..hm..zmywa naczynia? Jest wysportowanym zdrowym mężczyzną ale ja jestem psychicznie silniejsza i zabiłam w nim samcze cechy...jest słabo...przeszkadza to mi i jemu..odradzam...

Gość takie tam duperele nic więcej
Też odradzam :) każdy chłop ucieknie bo przy takiej babce będzie czuł się jak zero Prawdziwa kobieta powinna być głupawa, leżeć i pachnieć :D Wtedy złapie fajnego faceta.

Czyli bycie zaradną automatycznie oznacza bycie babochłopem? Jeżeli ktoś jest ofiara, to jest ofiara i nawet maleńka kobieta będzie przy takim nic niepotrafiącym facecie wyglądać jak superman.

Gość paderewski adwokat
baba powinna leżeć i czekac z rozwalonymi udziskami na cudaka?tak rozumiem idee treścinie no rozbrajający autor tego drastycznego tekstu.Taka może bedzie miała wziećie u faceta z patologicznej rodziny , a potologiczna rodzina to taka w kótrej przynajmnije jeden członek rodziny Us.4.0.1.kk.8,0 popełnił przestępstwo, także wszystko jasne. A kobieta zaradna to babochłop ?:) lekarz chyba człowieku poważnie Ci zaszkodził hehhehe