Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona86

CZY MOGE BYC W CIAZY?

Polecane posty

Gość zmartwiona86

Dziewczyny bardzo proszę pomóżcie opiszę po krotce moja sytuacje: ->kochaląm sie z chlopakiem 20 pazdziernika biorac,okolo 25 pazdziernika dostalam krawienie z tabletek,pozniej mialam dostac okolo 25-28 listopada a dostalam miesiaczke okolo 10-13 grudnia(czyli prawie 2 tygodnie pozniej)(odstawilam tabletki) -w styczniu dostalam miesiaczke -w lutym dostalam(terminowo) -w marcu(tez dostalam terminowo) robilam testy w styczniu i grudniu wyszly negatywne ale boje sie ze jestem w ciazy?? CZY MOGE BYC W CIAZY? CZY MOGE MIEC OKRES W CZASIE CIAZY?? CZY BYLOBY JUZ WIDAC MOJA CIAZE W TAKIM CZASIE NAWET GDYBY PLOD BY SIE SLABO ROZWINAL?? CZY BRZUSZEK BY MI UROSL?? DZIEWCZYNY BARDZO PROSZE POMOZCIE BO BARDZO SIE MARTWIE>!!!

Gość junn
no tylko ciąża urojona. To trzeba leczyć wiesz? I piszę poważnie, bez żartów. minęło 6miesięcy od stosunku a ty pytasz czy ewentualną ciążę było widać?

Gość Agataśląsk
coś z Tobą nie tak, takie osoby nie powinny uprawiać seksu w ogóle!

Gość zmartwiona86
odpowidzcie prosze na moje pytania.... mysle ze teraz bylby poczatek prawie 7 miesiaca

Gość junn
CZY MOGE BYC W CIAZY? -jeśli już to w ciąży urojonej CZY MOGE MIEC OKRES W CZASIE CIAZY?? -w ciąży nie ma okresu ale krwawienia (sa mylnie brane za okres) -nie są one tak obfite jak okres, CZY BYLOBY JUZ WIDAC MOJA CIAZE W TAKIM CZASIE NAWET GDYBY PLOD BY SIE SLABO ROZWINAL?? jak niby płód miałby się słabo rozwinąć? ciąża albo się rozwija albo nie. CZY BRZUSZEK BY MI UROSL?? a gdzie miałoby się dziecko zmieścić. Poważnie piszę -poczytaj sobie o ciąży urojonej. Albo jeszcze lepiej idź do ginekologa -choć i jemu pewnie nie uwierzysz. Zawsze możesz odczekać jeszcze 3 mies. i jeśli nie urodzisz to nie było jednak ciąży

Gość face palm
oo to za 2 miechy rodzisz, gratuluje :D hahahahaha