Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złamatka

Kazałam sie pakowac

Polecane posty

Gość złamatka

córce i sie wyprowadzać. Powiedziała ,że nie chce mieszkać w takim głupim domu i dałam jej torbę i kazałam się pakować.A teraz serce mi pęka jak słysze jej płacz na dole.

Gość złamatka
A zaczęło sie od tego ,że nie chciała odrabiać lekcji,kopała,rzucała książkami i czym popadło.Zabrałam jej książki ,zeszyty i powiedziałam jej ,że jak nie chce się uczyc to nie musi.

Gość Kathrinaaa
ile lat ma Twoja córka?

Gość złamatka
Przestańcie ,przeciez jej nie wyrzuciłam ,tylko postraszyłam ,bo skora ja jestem taka nie dobra i głupi dom to niech poszuka lepszego .Sama powiedziała ,że wynosi sie z tego domu.

Gość złamatka
Juz nie wiem jak mam do niej dotrzeć ,że szkoła to i obowiązki ,przeciez nie mogę za nia odrabiac lekcji.

Ile ma lat?? no to zdecyduj sie na jedną wersje, wkoncu kazalas jej sie pakowac czy ona sama powiedziala ze sie wynosi z domu? to ma znaczenie

Gość też matka....
Nie krytykujcie autorki topiku. Z doświadczenia wiem, że dziecko potrafi wyprowadzić z równowagi tak, że mówi się i robi rzeczy nieprzewidywalne. Podobne problemy miałam ze swoją córką , gdy była w liceum.

Gość złamatka
A jutro jej nie puszcze do szkoły,powiedziałam jej ,że ma wybór...nie chce się uczyć ,to nie.Przeciez nie będę za każdym razem jej zmuszać, Ciekawa jestem czy podziała

Gość złamatka
Moja ma 8lat.Siedziałam z nia przy lekcjach i jak zwykle był płacz ,że głupie lekcje,szkoła i mama bo każe dziecku się uczyć.Córka powiedziała ,że wynosi się z tego głupiego domu ,a ja jej dałam walizkę i kazałam sie pakować.

ILE MA LAT?? ale jesli kazalas jej sie wyprowadzic to jak jutro mozesz nie puscic jej do szkoly jesli juz jej nie bedzie??Cos motasz i zbyt krecisz autorko, to sie ani ladu ani skaldu nie trzyma.Gubisz sie we wlasnych wpisach :) Pa

Gość robi ludzi w konia
Nie wiem czy śmiać się czy płakać. 8 lat!!!!!!!!!!!! Jaja sobie robisz co nie....

Gość złamatka
No może chaotycznie napisałam ,ale wiadomo,że jej nie wyrzucę ,przecież ma dopiero 8l,ale brakuje mi juz argumentów i nie wiem jak do nie dotrzeć.

Gość złamatka
Siedzi w pokoju i płacze..walizka nie ruszona.

Gość złamatka
Strasznie sie czuję ,juz bym pobiegła na dół i ja przytuliła ,ale nie mogę sie tak po prostu złamać.Przeciez to juz 8 latka i powinna rozumieć ,że szkoła jest ważna.

placze zapewne dlatego bo wlasna jej matka wyciagnela walizki i kazala jej sie pakowac,.Poczula sie calkowicie niechciana w tym domu,dlatego placze.Mala jakby naprawde nie chciala miezkac w tym domu to bez twojej pomocy by sobie walizke wyciagnela i spakowala nie pytając sie ciebie,, ty ja wyręczylas wyciagając jej walizke :o

Gość złamatka
Teraz zapytała się ,a gdzie ma mieszkać ...ja na to ,że nie wiem ...niech szuka lepszego domu..zrobiła foch i poszła z powrotem do pokoju. Już nie płacze.

Gość cjvjjg
autorko...mam corke w podobnym wieku i cie rozumiem.Wiem o czym mowisz. Proponuje jak sie uspokoi porozmawiac z nia i wytlumaczyc jej dlaczego tak powiedzialas.

aha,swietnie bedzie jak jutro w szkole zapyta sie o to panią wychowawczynie gdzie ma sie wyniesc mowiąc z matka kazala jej sie pakowac i wyprowadzic :)iekawe jaka wtedy bedzie odwazna,tak jak teraz do 8 letniegi dziecka :)

Gość złamatka
Pewnie ,że nie zostawię tak tego i z nia porozmawiam.

Gość Kiniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
e tam nie jestes zła matka, moi synowie jak tylko cos im nie pasiło to sie chcieli wyprowadzac az im powiedziałam - prosze bardzo tam sa torby ;) jakos juz nie chca, ba nawet przebakuja że długo beda z nami mieszkac ;)

Gość złamatka
Kliniaaaaaaaaaaaaa,dzięki bogu ,ze jesteś bo juz dostałam bólu brzucha z nerwów.Pamietam jak mój starszy syn wyprowadzał sie z domu jak miał z 6 lat ..wziął z lodówki dżem i w drogę ..teraz po latach mamy nie zły ubaw z tego.Mam nadzieje ,że tak tez będzie z córką.

ja jak miałam 6 lat chciałam sie wyprowadzic i zabrac ze soba roczna siostrę, do dzis sie z tego smiejemy ;) Moi synowie onaj sie odgrażali a niedawno moja 5,5 letnia córka jak cos tam nie poszło po jej mysli to oznajmiła ze sie wyprowadza :D to norma, u moich przyjaciółek dzieciaki to samo robią takze nie masz sie czym przejmowac ;)

sorry ale jak czytam np na onecie wiaodmosc na stronie glownej ze zaginelo dziecko i trwają aktualnie poszukiwania jego to wcale mi do smiechu nie jest,. mi obcej kobiecie a co dopiero mowiąc jakbym byla matka zaginionego dziecka,ktore by pzepadlo bez sladu na jakis okres.Nie widze tu powodu do smiechu i oby twoja corka nie wybrala tej drogi

Gość złamatka
Ale jaka uparta strasznie . Wołam ją i chcę z nia porozmawiać ,a ona ani mysli...chyba faktycznie jej nie puszcze jutro do szkoły

TOKSYCZNA wyolbrzymiasz, żadne dziecko które tak mówi nie ma zamiaru uciec a wypróbowac rodziców, a te które chca uciec to uciekaja i nie uprzedzaja wczesniej i sa to dzieci u których w domu jest zle od dawna a nie po takim czyms jak u autorki

Gość złamatka
Ale pisałam wczesniej ,że pochowałam jej książki i powiedziałam ,że jak nie chce się uczyć to jej wybór.