Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania@aniaqqqqq

pytanie do tych co stosowali dietke kapuscianą

Polecane posty

Gość ania@aniaqqqqq

ile na niej żeście chudli ?? wiem ze jest kilka wątków ale przegladnać wszystkie ciężko ,dziekuje z góry.

Gość ania@aniaqqqqq
bo jak tak poczytałam to wychodzi ze jest to dietka głównie owocowo warzywna ,i nie jest taka zla bo nie brakuje w niej niczego nawet w 4i 5 dniu jakies białko wpada moze nie wiele to zawsze cos a dziewczyny pisza że maja fajne efekty a i jeszcze jedno pytanie jakby kapuste świeżą zastapił kiszoną to było by bardzo żle???

Ja na razie jestem po 4 dniach i schudłam 1,5 KG. Zupę zrobiłam pół na pół ze słodkiej i kiszonej kapusty, obydwie mają taką samą wartośc kaloryczną- 20 kcal w 100 g. Poza tym bardzo lubię kwaśne zupy, dlatego do tej pory jem ją o dziwo ze smakiem.

Gość ania@aniaqqqqq
dziękuje za odp. :) moze ktoś sie przyłączy:)

ja w 1 dniu dostałam bole brzucha i wzdecia ( po 1 dniu mnie bolął brzuch ( po 3 talerzach zjedzonych, zle sie czułam prawie 3 dni , wiecej bym nie powtorzyła :)

Gość ania@aniaqqqqq
mnie akurat nie boli watroba jeszcze pracuje ok;) a czy wolno w ramach warzyw pieczarki jeść??

ja tez mam watrobe okey , po prostu nie toleruje kapusty w duzych ilosciach :) badania robiłam 2 tygodnie temu i wyniki i super

Gość ania@aniaqqqqq
żartowalam tylko :) dziewczyny piszą że ok 5 kg chudna ciekawe czy to prawda w 7 dni ciężko uwierzyc??

Gość dawno stosowałam,
ale na pewno nie dołożyłabym kapusty kiszonej ani pieczarek. Grzyb y są cieżkostrawne a kapusta kiszona za bardzo różni się od świeżej. Ugotuj tak jak masz w przepisie. Ja po 2 tygodniach schudłam 4 kg. ale szybko to wróciło spowrotem, bo to niby schudniecie było oczyszczeniem głównie jelita grubego (cienkiego też). Zaczęlam normalnie jeść to i waga wrółciła do normy

Gość ania@aniaqqqqq
dzieki :)