Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Evinna1dga

Duzo dzis zjadlam??..

Polecane posty

Gość Evinna1dga

Na sniadanieo 9 kielbaske smazona z bulka i keczupem 2kanapki z serem i rzodkiewka oraz wafelka w czekoladzie. O 12 kebaba i sok kubus o 15 pol tabliczki czekolady o 17 obiad kotlet schabowy ryz z sosem oraz marchewka w sosie czosnkowym do tego cola.do wieczora planuje jeszcze troche zjesc.chce przytyc ok 3kg

Gość habbababba
ja bym śniadaniem zapełniła cały dzień! dużoooo!

Gość Evinadmk
Nie dawno jeszcze zjadlam 3kanapki z paprykarzem i 2rzodkiewki do tego cola a teraz jem loda w czekoladzie

Gość lanolina karolina
kiełbasa na sniadanie :-o

Gość Evinadamj
Na kolacje przed chwila zjadlam kanapke z paprykarzem i rzodkiewka miseczke zupy fasolowej z polowka kielbasy 2kostki czekolady do tego herbata

Gość czemu tk nie zdrowo
jesz jak siwinka

Gość Evinadamj
Bo chce przytyc poniewaz waze za malo

Gość Lambadaqqq
autorko kafeteryjne wieprze zaraz cie napadną

Gość Wiórka___________
ale żeby przytyć to nie powinnas sie faszerowac takimi smieciami :-o Jedz masło orzechowe, suszone owoce, wiorki kokoswe, słonecznik...

Gość Evinadamj
Akurat nie lubie takich trocin heh

A kto ci mówi że ważysz za mało? Jak będziesz żreć tyle mięsa od rana /bo to co robisz teraz nazwać inaczej nie można/ to za chwilę zaczną cię boleć nerki od nadmiaru mięsnego białka i zamiast przytyć wylądujesz u lekarza. Nie można się tuczyć. Wątroba również nie jest w stanie codziennie przerabiać tyle tłuszczu ile wpylasz.Założę się że dopadły cię już mega bąki.Ciało powinno się naturalnie rozwijać.Najważniejsze jest żeby jeść dużo owoców i warzyw żeby były witaminy i związki mineralne w organiźmie.

Gość Evinadamj
Czy ja wiem normalnie sie czuje a poza tym chyba az tak duzo nie zjadlam.ktos mi mowi caly czas ze waze za malo.53kg

Gość sbdhsbfdhsbcnd
normalnie ? to nie jest normalnie jedzenie tylko jak dla jakiegos wiejskiego chłopa ktory w polu robi

Ja mam 171cm wzrostu i ważę 56kg i jestem szczupła i nie zamierzam tego zmieniać.A ta osoba kóra ci wmawia że jesteś za chuda niech zajmie się swoim życiem a nie cudzym. Choroby od tuczenia się pojawiają się po jakimś czasie a nie od razu.Zobacz sobie ten film(: Super Size Me (2004)

Gość Evinadad
Chce przytyc tak 2 lub 3kg.dzis na sniadanie zjadlam o 12stej miseczke zupy fasolowej do tego pol kielbaski i bulke oraz zapiekanke z sosem czosnkowym oraz batona z wiorkami kokosowymi w czekoladzie do tego herbata

Gość brewwqq
ale po co ty tyle tej kiełbasy jesz ? przciez co to gnoje w tyłku.

Gość Evinamam
Jem BO MUSZE PRZYTYC a kielbasa jest dobra=D

Gość gghhjkkk
jak lubisz kielbaske to jedz. powodzenia w tyciu, penie jest ciezko, mam kolezanke ktora tez zamalo wazy i nie moze przytyc bo ciagle zamalo je :) . Ona ma na komorce taka aplikacje do liczenia kalori, wpisuje tam co zjadla i co robila i cigle jej wychodzi ze nawet normy kalori nie zjadla a codopiro zeby przytyc.

Gość mykaserew
jedz kiełbsske jedz niech ci gnije w jelitkach. za nie długo załozysz temat na kafe pt "co mi jest wszytsko mnie boli"

Gość Evinadam1
A ty co zazdroscisz bo ja jem i nie tyje ty jakbys mogla to tez bys zarla ale nie mozesz bo pewnie ciagle jestes na diecie.dla twojej wiadomosci kielbasa jest dla ludzi..

Gość mykaserew
noooo toś wymyśliła :D

Gość Evinadam1
A teraz jem chalwe kakaowa

Gość maleńka :(
Jakaś nerwowa ta nasza chudzinka :) Kiełbasaka chyba nie słuzy :)

Gość a ja dużo zjadłam??????????
rano -2 kanapki białego pieczywa z masłem (nie chciało mi sie rano iść do sklepu a nie miałam nic innego) na obiad - talerz grochówki i do tego kromka chleba teraz - kanapka z pasztetową wieczorem zjem jeszcze z 2 kanapki z szynką Dużo?

Gość fujjj łeeeee
duzo jak skurrrrr :/ wpierdalacie jak wileoryby :-o

Gość fujjj łeeeee
zeby to jeszcze było wartosciowe jedznie to by uszło a tutaj taka breja

Gość Evinadam1
To co niby mam jesc zielsko czy trawe

Gość nie sluchaj ich, przy sałatkac
i świeżych warzywach i owocach nie przytyjesz :o Ja tez chciałam kiedyś bardzo przytyć, z tym ze ja miałam dużą niedowagę, przy wzroście 167cm ważyłam 43kg!!! wyglądałam jak anorektyczka :o Nie pomagało jeść dużo, dopiero jak zaczęłam jeść fast foody, chipsy, pić cole, piwo, codziennie porcje frytek to udało mi sie przytyć 10kg i bardzo sie cieszyłam :) Później zaczęłam się zdrowo odżywiać, żeby wynagrodzić sobie te świństwa, chociaż przyznam szczerze ze zdarza mi sie jeszcze zjeść kebaba, smażone lubię i gotuję ale nie często, jem dodatkowo dużo warzyw i owoców a waga stoi w miejscu od 2 lat :)

Gość lekkostrwana ela
a kto tutaj mowi o warzywkach ? ja przytyłam na bananach, ogolnie jadłam kope owoców. po za tym osoba wyzej nie chodzi zebys jadała trawe bo zdrowo to wcale nie oznacza zeby jesc samo zielsko. wszytsko trzeba jesc ale kiełbacha w nadmaizre nie daje nci dobrego.