Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruszoffa

Psychonautus_1 ma coś z głową!!!!!!!

Polecane posty

Gość ruszoffa
Chodzi Ci o to okienko, w tym "laptopie"? No coś tam jest.. Może jakoś dałoby radę to powiększyć w photoshopie, albo innym programie graficznym?

Wlasnie powekszlem to zdjecie w najlepszym programie graficznym i jest tam napisane cyt. "Zajmijcie sie dewotki swoim zyciem, a nie wpierrdalacie sie z butami w czyjes i nie potraficie tego zaakceptowac"

Gość doktór, spierrdalaj dobra?
jak się na takie coś trafi na kafe, to ciężko się nie zdenerwować, choć to pewnie idiota albo gówniarz (co jedno drugiego nie wyklucza), który postanowił zrobić wspaniały dowcip

Gość ruszoffa
doktór jak nie masz co robić, to idź rozładowywać ten twój "popęd" imbecylu :o też myślałam że to strona kafeterii.

ojoj panienki z lubelskich wiosek juz ujadaja, bo nie potrafia zaakceptowac czyjejs innosci. Skoro nikt nie robi problemow z kutasow avatarze, to ten ktos ma prawo zamieszczac sobie co chce.

Gość ruszoffa
własnie o tym zdjęciu pisałam na twoim topiku. widać że człowiek ma coś z głową...

Gość ruszoffa
doktór, wypieprzaj frajerze :o nie pasuje Ci coś, to się nie wypowiadaj! tak jak powiedziałam, wypierdzielaj rozładowywać ten twój popęd...

Gość aspoleczny|nie|kolega|wasz
musicie sie go bac skoro atakujecie. Co wam zrobil ? zjadl, zabral cos ? hmm?

Gość doktó apsurt
Szybko, szybko podziel sie linkiem z kolezankami z gimnazjum. Moze one wyciagna konstruktywniejsze wnioski :classic_cool:

Gość chodzi o pojebane zdjęcia
które jeśli człowiek lubi i wstawia na publiczne forum to albo ma coś z głową, albo robi żarty w wybitnie złym guście 🖐️

Gość fdgyhfgh
"coś nie tak" jest z połową użytkowników kafeterii, więc jak chcecie wszystkich wysyłać na terapię to mam nadzieję, że macie dużo wolnego czasu :D

Gość to na całym portalu o2
widziałem już 8 osób, którzy są.... inni, no chyba, że to cały czas ta sama osoba

poyebane zdjecia to ty tak to widzisz, ktos inny moze to widziec zupelnie inaczej. ja np. wyobrazam sobie teraz twoja glowe nabita na kij, dlatego, ze przypierdalasz sie do ludzi. Moge oczywiscie teraz napisac, ze moje ostatnie zdanie to zart. Moge dojebac ci w sposob subtelny wiec bezkarny. Ba moge wszystko i co mi zrobisz...A w ogole to pomyslalas, ze komus moze przeszkadzac to ze oddychasz?

Gość aspołeczny kmiocie
to właśnie oznacza, że ma się coś z głową 🖐️

kmiocie kimkolwiek jestes to jestem z tego wrecz dumny,ze nie jestem czescia twojego zalosnego-spoleczenstwa.(patrzac na to co sie dzieje') hehehe. p.s. jak sie czujesz ze swiadomoscia mojej obojetnosci na pomoc blizniemu''

Gość aspołeczny kmiocie
jesteś częścią tego żałosnego społeczeństwa, chcesz czy nie - żresz rzeczy, które wyprodukowali inni ludzie, rozmawiasz przez internet z innymi ludźmi, masz komputer zrobiony ręką (no, ewentualnie przez maszynę) innego czlowieka... nie pieeeerrrrttttollll.