Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

delemi

mam male pytanie

Polecane posty

wiec moze przejde do sedna.. 5.04 dostalam miesiaczke i trwala ona 6 dni, w 8 dniu cyklu figlowalismy z moim chlopakiem paluszkami .. no i oprocz tego jeszcze ocieralismy sie o siebie, ale delikatnie.. oboje bylismy w bieliznie.. 14 dnia zauwazylam rozciagliwy sluz.. jednak martwie sie teraz czy aby napewno nic sie nie dostalo do srodka.. on mial czyste rece, bo sam siebie nie dotykal.. zapewnial mnie.. jednak wczoraj i dzis zauwazylam ze ten sluz jest tak jakby wodnisty.. i wieczorem byl zoltawy na wkladce, wiec uznalam go za normalny, jednak pozniej jakby z domieszka krwi.. mial konsystencje taka glutowata.. i nie bardzo wiem czy mam sie nie pokoic.. czy to objawy ciazy? czytalam duzo na ten temat i nie wiem co mam myslec.. nie znalazlam u siebie innych objawow ciazy.. a jednak ciagle mysle na ten temat i troche sie martwie.. wiem ze to glupie jednak chcialabym wysluchac opinii innych. prosze o wyrozumialosc w stosunku do mojej fobii. dziekuje

Gość danp
No nie przy jedzieniu jak boga kocham

Gość gdzie ta kieja 45
no ty masz chyba 16 lat, śluz w cyklu się zmienia, przy owulacji jest "glutowaty", nie martw się bo nie masz czym