Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatka/////////

do pań i panów dojrzałych

Polecane posty

Gość beatka/////////

mam do Was pytanie jak u was z seksem/tak po 40 tce/ pytam bo mój mąż jakby szaleju się objadł:O tylko by dupił ,zostaliśmy w domu sami i jak tylko wracamy z pracy on się rozbiera i lata z tym fiutem po całym domu próbując mnie przygwoździć,jestem aktywną kobietą no ale czasami mam ochotę po prostu poczytać czy jakies kino itd. rozmawiałam z nim ale słyszę tylko kochanie cieszmy się że tak jest i korzystajmy z tego:O

Gość iusdghjh
bo pewnie cie zdradzil i sily mu wrocily, nawet w "czterdziestolatku" byla identyczna sytuacja

Gość beatka/////////
niech zdradził :D przeciez to jego sumienie nie moje:) a odnośnie 40 latka to wolę tu anonimowo pogadać niż opierać się na jakiejś szmirowatej komunistycznej wypocinie:)

Gość drtgtyjtg
40 latki to chodzący sex

Gość niestety_to prawda
ze chodzący sex😭 gorzej jak ni ma z kim:(

Gość beatka/////////
oj tam nie ma z kim;) do tego zawsze jest:D ja mam w pracy takich młodzików między 20 a 30 plus to lgną do tych starszawych jak mole do futra:D;) faceci żonaci z młodymi pięknymi żonami ,dzieciaci a ze starszą by chcieli:D ale wracając do tematu pragne swojego męża ale teraz chce mi się inaczej tak bardziej zagadkowo może romantycznie ,może niebezpiecznie:P;) a on jak studencik bo chata wolna:O fakt czwórę wychowaliśmy i mało czasu było na intymność ale ona zawsze między nami była tylko w zaciszu;) a teraz namawia mnie na seks na balkonie:O:D

Gość beatka/////////
Dodam, że balkon dzielimy z panem Mieczysławem, który cięgiem tam przesiaduje pykając gruszową fajeczkę :classic_cool:

Gość beatka/////////
no ten podszyw całkiem 👄 nie marudzę bo wiem ,że jest :classic_cool: tylko jestem ciekawa jak kobiety w tym wieku to postrzegają:) w pracy nie gadam o prywatnych sprawach a na przyjaciółki nigdy nie miałam czasu stąd moje zapytanie:)

Gość silwergold
Wspaniały temacik:) Ubawiliśmy się po pachy z moim "starym".U nas podobna sytuacja:):)

Przecież teraz masz więcej luzu , dzieci odchowane i jak już gdzieś czytałam to kobiety w tym wieku dopiero sie cieszą ze mogą bez ograniczeń kochać się z mężem itp.

Gość ble bla ble
hahahahahah SZCZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Gość isis89
To najlepszy czas na spłodzenie drugiego miotu. Życzę kolejnej czwórki :classic_cool: 🖐️

Gość beatka/////////
motylku oczywiście tylko ja czasami się boję wracać do domu bo on na mnie czyha :D;) chodzi mi o to ,że teraz możemy oddać się swojej pasji,która nas kiedyś połączyła tylko życie odłożyło to na później ,teraz jest to później i teraz mam głowę pełną pomysłów ... ok dzięki za wysłuchanie serdecznie Panie i Panów pozdrawiam do na zaś:)

Gość kamelka39
A mój już śpi:-(

Gość beatka/////////
kamelka :)

Gość truskaweczka mała
A mój jest zmęczony :O

Gość beatka/////////
truskaweczka facet między 20 a 40 zawsze jest zmęczony:D później dopiero sił dostaje:D

A mój wsadził gały w ekran i patrzy jak dwudziestu gości lata jak nawalone bąki za jednym okrągłym kwiatkiem i spróbuj go oderwać teraz! Nawet piła łańcuchowa nie pomoże:) Więc nawet się nie wysilam ,nie te czasy:(

Gość truskaweczka mała
Mój jest po czterdziestce. On zawsze zmęczony... może dlatego, że gruby :O

Gość kamelka39
Mój ma 45 :-(

Gość oszczędzająca
mój mąż ma 36 lat i marzę o tym, żeby był taki, jak opisujesz, bo mi ciągle za mało seksu (sama mam 28 lat). mam nadzieję, że i jego to dopadnie ;-)

truskaweczka mała Oj to niedobrze jak ma nadwagę bo z wiekiem przy otyłości mnożą się choroby :( Weź go na dietę :)

Gość bopadne...
ja nie narzekam z moim 40 duży+ jeśli chodzi o częstotliwość, bo chętny codziennie, ale narzekam na jednostajność pory chęci, bo to prawie zawsze wczesny ranek, tuż po przebudzeniu sie jego, tak mnie to wkurczaściło, że na razie ma celibacik, dopóki zegara biologicznego nie dostosuje odrobinę do mojego.

Gość ja mam 34
jestem facetem i też mam ciągle ochotę... ale żona po dziecku (już 3 lata) ochoty nie ma wcale :( daje mi z przymusu tak to odbieram i tylko w pozycjach od tyłu bokiem lub od przodu bokiem, żadna inna pozycja nie wchodzi w gre, już mam tego dość !!! Taż tak miałyście że po porodzie zero ochoty na sex i zawsze ją boli brzuch itp?? Ale to już ponad 3 lata ja rozumie miesiac, dwa, trzy ale nie trzy lata... co jest nie tak? dawniej miała po kilka orgazmów podczas stosunku, teraz nie jest jej to potrzebne :(

ja mam 34 Niestety, my kobiety, jesteśmy bardzo skomplikowanymi istotami. Powinieneś szczerze porozmawiać z nią na ten temat. Powodów mogą być setki. Spójrz najpierw jacy jesteście dla siebie na co dzień,czy wasz stosunek do siebie się zmienił? Jaki jesteś dla żony, taki czuły i miły jak przed ślubem? Kiedy ostatnio dałeś jej kwiaty ot, tak bez powodu, ile razy dziennie jej mówisz że ją kochasz? Jak dbasz o swoje małżeństwo? My kobiety, cały czas pragniemy być doceniane, adorowane i komplementowane.Dla was mężczyzn to już mało istotna kwestia, bo już żona to nie dziewczyna o której względy trzeba zabiegać. Przemyśl to.:)

Gość masz trzy pozycje
Nie marudz Wcześniej udawała orgazm a teraz już nie musi. Jak tak mówisz, jak piszesz "ja rozumie", zamiast rozumiem, to ja bym też od ciebie uciekała albo dupa się obracała.

Gość ja mam 34
do masz 3 pozycje faktycznie to musialo przewazyc, literowka zawazyla na naszym pozyciu... mam nadzieje ze ty zawsze bedziesz sama i nawet grzybica sie ciebie nie chyci bos taka toksyczna, sam jad... co facet cie zostawil? nie dziwne jak mu co chwila zwracalas uwage wielka pani Ą Ę :) do silvergold staram się dbać, rozmawiałem... twierdzi że coś się pozmieniało w jej ciele, teraz nie czuje przyjemności i nie potrzebuje już sexu jak dawniej :( a nawet sex w innych pozycjach sprawia jej ból... chodzi do pani ginekolog regularnie i niby wszystko ok wiec nie wiem dlaczego tak się zachowuje, mówi że po ciąży coś się jej tam poprzestawiało i nie może w innych pozycjach... a pani gin mówi że wszystko ok wiec zgłupiałem...

Gość masz trzy pozycje
Nigdy nie byłam sama. Do zolzy ostrej w łóżku zawsze jest kolejka chętnych Trzeba być wymagającą najpierw to później nie trzeba seksu z własnym mężem unikać