Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Listowna

Popiszę z kimś tradycyjne listy

Polecane posty

Gość Listowna

Witam!!! chętnie popiszę z kimś tradycyjne listy !!!! jesli ktos tez jest chętny odezwijcie się na mojego maila :) tam dalsze informacje mrs.emilia.pietrzak@gmail.com

Gość Listowna
napewno chociaż część z was mysli że miło by było dostać list :) list a nie maila albo rozmawiać z kims na GG albo skype

Gość akłopotoana
a ile masz lat i o czym chcesz pisać?

Gość Listowna
19 lat :) ogólnie o życiu na początku chciałabym w tym liscie opowiedzieć cos o sobie :) znalezc tzw"listownego przyjaciela"

Gość Listowna
ktoś chętny może?

Gość akłopotoana
czyli do mężczyzny chcesz pisać? ;)

Gość echechech
a nie mylałas tych tradycyjnych listów po angielsku pisać?? tzw penfriend?? połączyłabys przyjemne z pozytecznym :) ja tak od 14 roku życia pisałam z dziewczyną ze Szwecji kontakt urwał się dopiero jak miałymy po 22 lata i na studiach brakło czasu na odpisywanie :( czego żałuję bardzo

Gość Listowna
wiesz to by było fajne rozwiazanie ale jak znaleźć taką osobę?? z dziewczynami też chce pisać płeć nie ma tu znaczenia!!!!!!

Gość echechech
Mi adres dała moja ówczesna nauczycielka angielskiego... w sumie mam gdzies takie mini książeczki z powpisywanymi adresami z różnych stron swiata (sposób poszerzania iloci osób z którymi piszesz) ale tam głównie osoby z roczników 82-89 chyba;) ale widziałam też portale, bo dziecku znajomych, które mialo problem z językiem poleciłam taką opcję ;) zaraz znajdę ci cos... tam zwykle kobiety z kobietami chcą pisać bo to nie jest poszukiwanie randki;) tylko kumpeli na pogaduchy ;) ale faceci też są ;)

Gość Listowna
ok to z niecierpliwoscia czekam na twoj kolejny post

Gość Mikaś
ruchańsko wchodzi w grę?

Gość echechech
i w z niecierpliwością czeka się na każdy list :) Mail nie daje tej radosci pisania, otworzenia koperty, ładnej papeterii... ja już 27 lat mam, ale tak się sama zaczynam zastanawiać czy nie znaleźć sobie nowego pen frienda ;) tylko czasu mało

Gość Listowna
pewnie z kazdym mam ochotę popisać a co do tych kopert i papeterii tak to jest coś tego własnie mi brakuje

Gość gość
Bardzo bym chciała popisać z kimś listy. Jeśli jest ktoś chętny to proszę o kontakt. :) moj_swiat_muzyki123@wp.pl

Gość Ula 22l
Chętnie popisałabym z kimś listy, pamiętam, że bardzo lubiłam to robić ale odkąd mam stałe łącze internetowe i telefon komórkowy całkowicie zapomniałam o tak drogocennym kawałku papieru... Jeśli ktoś ma ochotę się poznać, zaprzyjaźnić etc. to proszę o kontakt na maila w celu wymiany adresów :) budziszynek@gmail.com

Gość onaaaaa

Cześć :)

Jest fajna inicjatywa na fb - wpisz w wyszukiwarkę Miętowa sowa i zapisz się już dziś do zabawy z tradycyjnymi listami.

https://www.facebook.com/Miętowa-sowa-200552977487848/

Polecam! :)