Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paralitica

miałam 4 partnerów sexualnych czy to dużo? mam 30 lat

Polecane posty

Gość paralitica

pierwszy wielka milosć , bylismy razem pol roku po seksie mnie zostawił drugi - kolega ze studiów klin na pierwszego trzeci - związek kilku letni (obecny maż) rozstalismy się na rok i wtedy poznałam czwartego i sie w nim zakochałam. teraz jestem z nr 3.

Gość za darmo
mało

Gość iusdghjh
tych pierwszych 3 jeszcze rozumiem, ale po co pieprzylas sie z tym 4? i potem znowu 3... haha dziwa

Gość kasienka1339
Stara jestes a glupia

Gość katarssisss
popuszcza śmierdziela pewnie każdemu kto sie napatoczy

Gość paralitica
poznałam go gdy nr 3 wyjechał na rok zostawiając mnie zdołowaną, zakochałam się w nim, jednak stwierdziłam że to nie taka milosc jak z nr 3 i odeszłam od niego.

Gość echechech
nie wiem... tyle samo ale ten 4 u ciebie to głupota, powiedziałas mężowi ze go zdradziła??

Gość paralitica
nie zdradziłam go bo nie byliśmy wtedy razem, on miał tam swoj zwiazek, ja tu swoj, po 2 latach spotkaliśmy się i zaczelismy od nowa i teraz jestesmy malzenstwem.

Gość adfvsd
CZEKAMY NA OPINIE NACZELNEGO geja KAFFE. czyli prawik91 ktoremu smierdza wszystkie cipki a pachna penisy kolegów.

Gość ostatni moheranin
o następna świnia która lubi sie taplać w własnym ciepłom gnoju

Kochana 4 to malo. W roznych strukturach spolecznych jest to spostrzegane inaczej. Majac 30 lat zastanawiasz sie zapewne jakby to bylo z czarnym, wlochem itd. Nie znam twojego doswiadczenia ale przy 4 partnerach wiele nauczyc sie nie da. Pamietaj, by byc ornitologiem to trzeba znac wiele gatunkow ptakow...nie martw sie jednak, jestes mloda i duzo mozesz nadrobic. Pozdrawiam

Gość iusdghjh
jak dla mnie o 1 za duzo, bo ten 1 co cie kopnal w tylek niczego cie nie nauczyl; po czyms takim powinnas sie szanowac, a ty dalas dupska czwartemu... i ze nie wstydzilas sie wrocic do 3 po tym jak dalas dupska 4...

Gość ououuyy
ale skoro on tak samo miał kogoś to czemu jej ma być wstyd?? jak dla mnie 4 w wieku 30 lat to ani mało ani dużo,w sam raz.

Gość echechech
a czemu się nad tym zastanawiasz?? skoro masz męża który akceptuje cię z tym bagażem?? miałam tyle samo, teraz mam nadzieję ze zostanę przy tej liczbie... mam też koleżankę któ

Gość echechech
która miała 8... i to wcale nie tak że łatwa i przelotne zwiazki.... po prostu dziewczyna strasznie poszukuje miłosci, chcialaby miec juz meza i dzieci... kogos na zawsze a wciaz trafia na niewlasciwych facetow ktorzy wykorzystaja i porzucą ;/

Gość kobieta ktora nie miała
przynajmniej z 10 partnerów to cienka niedoświadczona amatorka :(

Gość Ważne,że znalazłaś miłość
bo zakładam,że znalazłaś skoro jesteś mężatką ? Ja mam 30 lat i dwóch partnerów. Pierwszy ,przeżyłam z nim pierwszy raz potem byliśmy 6 lat razem już nawet o ślubie była mowa ;-) On był kilka lat starszy ode mnie i bardzo doświadczony miał trochę kobiet w życiu. A drugi został moim mężem :-)