Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helenaaas

znacie jakas modlitwe skuteczna?

Polecane posty

Gość helenaaas

bardzo prosze

Gość Nowenna
Pompejańska

Gość ostatni moheranin
kazda jest skuteczna np różaniec jeżeli prosisz z wiara koronka do serca pana Jezusa O, mój Jezu, Ty powiedziałeś: "Zaprawdę mówię wam, proście, a otrzymacie, szukajcie, a znajdziecie, pukajcie, a będzie wam otworzone", wysłuchaj mnie, gdyż pukam, szukam i proszę o łaskę...... Ojcze nasz..., Zdrowaś Maryjo..., Chwała Ojcu... Najświętsze Serce Jezusa, ufam Ci i w Tobie pokładam nadzieję. 2. O, mój Jezu, Ty powiedziałeś: "Zaprawdę mówię wam, o cokolwiek będziecie prosić Ojca w imię moje, da wam", wysłuchaj mnie, gdyż proszę Ojca w Twoje imię o łaskę..... Ojcze nasz..., Zdrowaś Maryjo..., Chwała Ojcu... Najświętsze Serce Jezusa, ufam Ci i w Tobie pokładam nadzieję. 3. O, mój Jezu, Ty powiedziałeś: "Zaprawdę mówię wam, niebo i ziemia przeminą, ale moje słowa nie przeminą", wysłuchaj mnie, gdyż zachęcony Twoimi słowami proszę o łaskę....... Ojcze nasz..., Zdrowaś Maryjo..., Chwała Ojcu... Najświętsze Serce Jezusa, ufam Ci i w Tobie pokładam nadzieję. O, Najświętsze Serce Jezusa, dla którego jest niemożliwe tylko to, aby nie mieć litości dla strapionych, dlatego miej litość nad nami, biednymi grzesznikami i udziel nam łask, o które Cię prosimy za pośrednictwem Niepokalanego Serca Maryi, Twojej i naszej czułej Matki. Św. Józefie, Przybrany Ojcze Jezusa Chrystusa, módl się za nami.

Gość Mikaś
Przede wszystkim "Ojcze nasz". Tę modlitwę dał nam Jezus, innych nie potrzebujesz. I jeśli chcesz o coś prosić, proś Boga lub Jezusa, a nie przez świętych, Aniołów itp. On tak nauczał.

do sw. Rity patronki spraw trudnych i beznadziejnych. moze byc jeszcze sw. Juda i sw. Ekspedyt.

Gość amolek
koronka do miłosierdzia- wymodli się wszystko

Gość helenaaas
czy kazda tajemnice trzeba czytac z ksiazeczki historie czy wystarczy np. tajemnica 1 radosna i mowimy zwiastowanie maryi iz jest matka syna Bozego?trzeba czytac ta tajemnice i kazda nastepna z ksiazeczki? niech ktos odpowie prosze

Gość helenaaas
prosze niech mi ktos odpowie, czy kazda tajemnice trzeba czytac jej historie czy wystarczy wymowic tajemnice??

Gość nieznany pogromca dziewic
tak,....

Gość helenaaas
tak co??? czytac historie kazdej??