Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anbmaj

Niby jestem a przynajmniej ponoć jestem szczupła...

Polecane posty

Gość Anbmaj

przy wzroście 174 waże 55 kilo,mam małe piersi Ale mam wielką pupę i masywne uda,i szerokie biodra przez to ciągle mam kompleksy i czuje sie jak grubaska..jaką dietę cwiczenia polecacie

Gość ehjkdsadfghjmkdsad
czy ty jestes normalna? mam ten sam wzrost i waze 63 kg i wygladam swietnie,mam piersi,biodra-wszystko co kobieta miec powinna, 55 kg to wieszak, z glowa cos zrob a nie z dieta

Gość Anbmaj
Ale ja mam inną figure i inaczej to wygląda , na prawde nie jestem wieszakiem bym była jakbym ważyla 45 kilo, sory

Gość Mikaś
Szerokie biodra są fajne ;D wyglądają kaobieco :3 A jeśli przeszkadzają Ci uda, to poszukaj ćwiczeń typowo i tylko na uda, w necie jest tego pełno. Aha i ważna rzecz - na uda odchudzanie nie pomaga...

Gość Tola88
masz malutkie BMI : 18,16 czyli niedowaga, ale wierzę Ci, że masz dużą pupęw stosunku do reszty ciała, sądzę, że możesz mieć po prostu typ gruszki - wtedy najchudsza dziewczyna będzie miała i tak dość spory tyłeczek. pocieszę Cię, że wiele kobiet marzy o takiej figurze, no a faceci o takiej kobiecie :)

Gość Anbmaj
Szerokie biodra nie są fajne , a głodówka pomoże na uda i wgl?

Gość Anbmaj
Albo jestem klepsydrą, nie jestem pewna ale nienawidzę swojego tyłka jest zabyt okrągły, tragedia

Gość Anbmaj
Dobra koniec tego użalania sie nad soba, trzymajcie sie