Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truteń_gucio

szukam pszczólkii która ma miodek!!

Polecane posty

Gość ja wlasnie jaa taaak
swierszcze gucie no co to ma byc...nie ma juz nic innego na stanie?typu cos cieknacego prawdzim testosteronem;)

Gość Napisy końcowe..........
Ja też już się żegnam ....... Maja - Ewa Złotowska Gucio - Henryk Talar Filip Andrzej Gawroński Tekla..... piosenkę tytułową śpiewał Zbigniew Wodecki

Gość truteń_gucio
to znowu ja widocznie zartowalas sobie ze mnie a ja ci zaufalem nie wiem co teraz jesli myslisz ze jesten malo rozwazny i ze podalbym swój numer to kto wie co sobie o mnie zle myslisz to nie jest moj nr ale hmm szkoda ze nie napisalas myslalem ze jak rano wstane to przeczytam milego smsa wlasnie od Ciebie liczelem na ciebie zawiodlem sie ....!!! myslalem ze jestes inna

Gość truteń_gucio
dzis o 20 nowy odcinek :D pt osa

Gość truteń_gucio
up up gdzie jestes ???

Gość pscolka maja
ale ja nic wczoraj tu nie misałam i dziś tez nie mam zamiaru tym bardziej na telefon,ze swojego nie napisze a nie mam ochoty latac po inne karty

Gość pscolka maja
a teraz lece bzykac na lace

Gość tylko ja ja i ja
znowu ja widocznie zartowales sobie ze mnie a ja ci zaufalam nie wiem co teraz jesli myslisz ze jesten malo rozwazna i ze odpisalabym ze swojego numeru tylko po to zeby rozwiazywac jakies naprowadzajace zagadki to kto wie co sobie o mnie zle myslisz , ale hmm szkoda ze nie napisales myslalam ze jak rano wstane to przeczytam milego smsa wlasnie od Ciebie liczylam na ciebie zawiodlam sie ....!!! myslalam ze jestes inny

Gość truteń_gucio
no cóz ... przykro mi sie zrobilo myslalem ze napiszesz :( albo ze podasz e-maila

Gość truteń_gucio
:( no i gdzie miodek !!??