Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość isis1990

Jestem w ciąży z Hindusem!

Polecane posty

Gość gość
co to za ruznica polak rusek czy hindus ludzie tyle dziewczyn wiąże sie z niemcami co mało brakło a wyrżneli by nas w pień w obozach koncentracyjnych nas wienzili i mordowali jak psów a jakoś ich nie gnoicie tylko hindusów którzy wam nic nie zrobili

Gość gość
jestem matkąmulatów a mąż jest czarny dzieci są jaśniutkie tylko włosy i oczy świadczą bardziej o i pochodzeniu, jeżeli ojciec jest Hondusem dzieci będą jasne i a włoski proste czarne i brązowe oczka , gratuluje będziepiękne może dziewczynka

Gość PRECZ Z RASIZMEM
jesteście żałośni ! rasiści ! pi****** nie znacie ich ! sami macie kudły ! uważacie , że hindusi to idioci , a sami się tak zachowujecie . tak jak szanujecie innych tak będziecie szanowani ! tam są najlepsze filmy w bollywood .. sami jesteście brzydcy zobaczcie sobie w gogle grafika i napiszcie hinduski są o wieleee ładniejsze od polek ! żałuję , że jestem polką i żałuję , że polska schodzi na psy ! polska to rasizm i egoizm , drańśtwo .. nie dziwmy się , że tyle osób wyjeżdża za granicę ! jesteście wżodami na d**** narodu naszego dranie , egoiści oni chociaż mają honor a wy nie ! jesteście rasistami , że mają ciemną skórę , religię ... jesteście w polsce i źle traktujecie obcokrajowców !!!!!! pojedziecie do innych krajów tam będziecie źle traktowani przez nich ... szkoda polski , że aż tak schodzi miłe komentarze zostaw dla siebie

Gość gość
Twoja matka denerwuje się i ma do tego prawo, nie rozumiem ciebie dziewczyno wiązałaś się z chłopakiem którego twoi rodzice wcale nie akceptowali a potem udajesz wielkie zdziwienie jacy oni są okropni! Beznadziejna jesteś, ponieważ mieszkając w małym miasteczku oczywistym jest to, że naraziłaś imię swojej rodziny na pośmiewisko więc w jaki sposób mają zareagować twoi rodzice?

Gość gość
Skończcie z tym zacofaniem i rasizmem Polsce. Nie widzę niczego nowo-postępowego w wypinaniu się arabom, murzynom czy hindusom. Pamiętajcie Polak to nie Francuzki pudelek i nie pozwoli aby jego córki były chędożone przez byle kogo. Jakby moja córka zrobiłaby mi coś takiego od razu musiałaby zmienić swoje nazwisko i szukać sobie domu. Wole aby była samotną matką polskiego dziecka niż matką mulata.

Gość Uwazam tak
Temat rzeka normalnie i nie wiem jak sie skonczyla ta historia. Nie chce sadzic po kolorze skory jednak moim prywatnym zdaniem problemy zaczna sie na starosc bo kazdego ciagnie do swej kultury, religii, jezyka, zartow itd i tak naprawde mozemy byc obcy drugiej polowce. A to jest ogromny problem. Milosc jako uczucie ustaje jednak pozostana zawsze szacunek i to co najbardziej nas laczy. A co laczy Polke i Hindusa czy mnie z Hinduska? nic uczucie. Mozg pracuje w jezyku i kulturze w ktorej zostalismy wychowani dlatego uwazam ze w zyciu codziennym mimo wszystko bedzie ciezko. Choc hinduski sa piekne jak dla mnie i moze kiedys zaryzykuje to jednak bede miec to na uwadze co powiedzialem to bedzie dzielic a nie jednoczyc.

Gość gość
21.24 -mądre ! A o wpływie kulrury na wychowanie mogą świadczyć przypadki i to częste ,islamistów którzy po pobycie często 30 letnim na liberlanym zachodzie powracają do swej kultury albo 'niewinnie' tłukąc żony albo hardcore islamizując otoczenie .

Gość gość
21:24 twoja wypowiedz niby banalna jest genialna. Powinny ja przeczytac te wszystkie "madre i rozsadne inaczej" podobne do autorki tematu. Indie to kraj gdzie kupy sa na ulicach i chodnikach co dwa kroki, WSZEDOBYLSKI SMROD, PO PROSTU ATAKUJE CIE CUCHNACY ODOR SMRODU, CHAOS ULICZNY, BRAK PORZADKU.Hindusi to tragiczne brudasy, naprawde wyjatkowo syfiarscy ludzie.Kim moze byc taki czlowiek...i kim jest osoba ktora daje sobie takiemu brudasowi zrobic dziecko... U mnie w miescie jest jedna taka.Pierwsza corke ma z Polakiem-pewnie chlop nie wytrzymal syfiarstwa tej laski.Bylam u niej kiedys-w lozeczku,na podlodze walaly sie brudne pieluchy,smieci,majty-SZOK.I nawet zabawne jest ze po tym jak rozstala sie z Polakiem Zwiazala sie z Hindusem ktory zrobil jej dwie nastepne corki.Czyli jednak swoj do swojego lgnie.Kazdy Polak od takiej syfiary iciekal i jedynie Hindusowi taka brudasica odpowiadala. takie fakty choc moze niezbyt mile

Gość gość
01.11 Ciekawe co piszesz bo podobnie przebiegło w efekcie przepytanie ludzi biorących udział w zbiorowej eskapadzie do Indii. Jakieś 4/5 ekipy "schłodziło ' swój stosunek to tego kraju i mieszkańców po tym co tam zobaczyli.. A to sami młodzi otwarci i liberalni . Po prostu kondensat tego co tam przeżyli zweryfiował podejście typu "wszyscy ludzie są tacy sami ' . Ano nie są .

Gość gość
Ja sie nigdy nie wtracalam do tego tematu. teraz jednak stwierdzam , ze polki , ktore maja dzieci z ciapatymi, sa p**********e, uwazaja sie za lepsze i chuj wie co i psuja wiekszosci kobiet opinie.One zawsze narzekaja ,z e Polak pije , bije , itp. co za wiocha mentalna.Tak jestem rasistka wlasnie przez zachowanie takich Polek.Zauwazylam tez , ze one sie trzymaja z takimi , ktore same maja dzieci z ciapatymi , a nie np z bialymi. Poszlam po syna do przedszkola i mowie takiej dzien dobry , a ona prawie mnie zabila wzrokiem. patrze na dzieciaka, a on w kolorze gowna. zaraz po tym zaczela do dziecka po angielsku gadac, syn kacper , a ja wybuchnelam smiechem...... probuje zakryc wstyd swoja suczowatoscia i chamstwem. Nie znam zadnej polki , ktorej by wyszlo z ciapatym. nie ta kultura. takie szmaty nie umieja zainteresowac soba polaka , to daja d**y na prawo i lewo murzynom i ciapatym. 4 znajome z dzielnicy wrocily z UK z ciapatmi dziecmi i podkulonym ogonem. Tak wiec powodzenia zycze w zderzeniu z rzeczywistoscia i zyciem.

Gość gość
1:11 nic dodać nic ująć. Wpiszcie sobie na you tube program Wojciechowskiej o Indiach. Nawet jej niespotykanie wysoki prog tolerancji do innych kultur nie wystarczył zeby zaakceptowac ten fetor i syf w Indiach. To sa po prostu niesamowite brudasy.Polak wychowany w czystym i porzadnym domu zycia u boku kogos takiego nie zaakceptuje.