Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak sądzicie kobiety?

Która z was uważa, że faceci lubią u kobiet lekki zarost pod pachami?

Polecane posty

Gość Jak sądzicie kobiety?

Nie chodzi o busz, ale o takiego jeżyka czy ślad odrastającego zarostu. Która z was uważa, że facetów to może kręcić?

Gość hujogniot
czemu pytasz kobiet??? Przykro mi to stwierdzić ale kobiety w stosunku do siebie nie są obiektywne, a już brać pod uwagę wymysły innych kobiet o tym co lubią faceci, to jak włożyć odbezpieczony granat w duupę i czekać kiedy wybuchnie. Ja jako facet mogę Ci odpowiedzieć za siebie, że lekki zarost pod pachami bardziej mi odpowiada niż całkiem gładka pacha. Taki lekko odrastający zarościk 3-4 mm jest dla mnie podniecający i lubię go dotykać. Mówię oczywiście za siebie.

Gość tez lubie taki zarost
to jest seksowne

Gość jako że pytanie jest skiero
wane do kobiet to się wypowiem : może kręcić jeśli ktoś ma taki fetysz, jest skrzywiony itp. Dla mnie to ohyda OMFG!

Gość to nie jest jakies ohydne
tylko normalne

Gość Karlos amigos
dla mnie taki zarościk też jest seksowny i przyznam, że jak mojej żonie odrastają włoski, to przy pieszczotach tych miejsc wcale nie omijam i nie kojarzą mi się z czymś ohydnym, jak tam "jako że coś tam" napisała, a tym bardziej nie uważam, żeby to traktować jako fetysz. Ja traktuję całe ciało swojej żony jako fetysz i nie ma miejsca, które mi w niej nie odpowiada. no i właśnie masz odpowiedź na swoje pytanie :) wg kobiety facet powinien to traktować jako ohydne zboczenie i brzydzić się tym na całego ale faceci to durnie i jednak myślą swoim mózgiem i im to wcale nie przeszkadza.

Gość ale takie cos to tylko
w sypialni a nie na widoku

Gość anulka czarnulka
no bez przesady drobne włoski odrastające pod pachą nikomu nie powinny przeszkadzać. Nie dajmy się zwariować. wreszcie nie chodzę z rekami podniesionymi do góry jak po komendzie esesmana i nimi nie wymachuję jak przeszczepami, które mi przeszkadzają. Trochę wolności i samodzielności w myśleniu. Gówno kogo obchodzi że mi włoski odrastają.

Gość do anulka czarnulka
ale jakis fajny facet to moze zauwazyc to mozesz tym go sploszyc

Gość nonno
Żyjemy obecnie w epoce depilacji, jest ona czymś w rodzaju erotic correctness, ale niestety wciąż wielu facetów bardzo kręcą owłosione pachy, nogi a przede wszystkim cipy. Świadczą o tym liczne kategorie "hairy" na stronkach;) Ja osobiście lubię, nie widzę w tym nic niehigienicznego, bo nie od tego zależy tzw. higiena. Ciekaw jestem co sądzą kobiety?

Gość pod pachami tez
wloski lubisz?

Gość dbssv
nosz kurwa :-0 zygam

Gość nonno
Tak wychodzi z mojej deklaracji;) A Ty rozumiem, również, bo "nie tylko pod pachami"..?;)

Gość nonno
Jak rzygasz to sobie ogól rzęsy. I zaglądaj częściej do słownika;)

Gość do nonno
jestem facetem i lubie nieogolone pachy, wlosy lonowe rowniez

Gość ciekawskaciekawskaaaaskaaa
fuuuu